Madame JS
Fanka BB :)
Och, tak! Omar Sy zawsze w formie ;-)albo francuska "jutro będziemy szczesliwi"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och, tak! Omar Sy zawsze w formie ;-)albo francuska "jutro będziemy szczesliwi"
Myślę że krótko A niektórzy lekarze włączają steryd dopiero w momencie pozytywnego testu. Moim zdaniem alergia mogła zaburzyć te wyniki (dodatkowo byłaś krótko po chorobie!), w końcu wtedy układ immunologiczny jest mocno pobudzony, dlatego tak ważne jest żeby organizm był w formie "codziennej", zwłaszcza że to drogie badanie. Myślę że powinnaś podać tą informację lekarzowi interpretującemu wyniki.Tylko ile będzie trwało takie leczenie
Dziś też endokrynolog. Ci poprzedni to też endokrynolodzy. Ale ta dzisiejsza pani doktor ma tysiąc przypadków dziennie, bo pracuje w ogromnym szpitalu, więc z niejednym przypadkiem się spotkała. Może to to? Może też i u Ciebie trzeci wskaże drogę .A jaki lekarz stwierdził IO i na jakiej podstawie, skoro dwóch poprzednich twierdziło że ok?? Jestem w szoku, bo ja też mam dziwne wyniki i dwóch lekarzy mi mówiło że jest spoko, a ja nie mam pewności i może do 3 razy sztuka tak jak u Ciebie?
Ooo to już w ogóle ekstra! Ja jak kiedyś będę powtarzać to też taka zrobięnie, mi lekarz dał skierowanie na 3 pkt. Więc taką zrobię
No właśnie nie dostałam... Myślałam, że mi przepisze, bo już zdążyłam się zorientować na forum, że w takich przypadkach jak najbardziej. Mam Glucophage jak na razie.Dostałelaś metformine ?
Jak wogle wrażenia po badaniu? Bolało?
No niby pytałam lekarza rodzinnego jak byłam na wizycie, ze ide na takie badania i powiedział ze ok. Kasze mnie meczy do tej pory w sumie, ale wole nie myśleć w ten sposób. Wszystko spoko, tylko ja w życiu nie miałam pozytywnego testuMyślę że krótko A niektórzy lekarze włączają steryd dopiero w momencie pozytywnego testu. Moim zdaniem alergia mogła zaburzyć te wyniki (dodatkowo byłaś krótko po chorobie!), w końcu wtedy układ immunologiczny jest mocno pobudzony, dlatego tak ważne jest żeby organizm był w formie "codziennej", zwłaszcza że to drogie badanie. Myślę że powinnaś podać tą informację lekarzowi interpretującemu wyniki.
Ja uwielbiam filmy z lat 80-90! Zgadzam się, że już takich filmów nie robią! :-)A co do filmu, ja z moim starym uwielbiam oglądać filmy akcji i dramaty z lat 80 i 90. To jest ten rodzaj kina, który go nie męczy, plus klimat jest fajny- teraz już tak filmów nie robią. Aż się przypominają czasy, kiedy za dzieciaka wracało się z podwórka na 20.00 żeby z ojcem obejrzeć ,,superkino''
A ten glucophage to nie jest metformina tylko pod inną nazwą?No właśnie nie dostałam... Myślałam, że mi przepisze, bo już zdążyłam się zorientować na forum, że w takich przypadkach jak najbardziej. Mam Glucophage jak na razie.
A badanie kurcze nawet spoko. I szybko na szczęście. Były momenty niezbyt przyjemne ale dzięki Bogu sprawnie to zrobili. Nie mam jakiś boleści na szczęście, nawet wróciłam sama do domu autem. Bardziej mnie zmęczyło czekanie i strach przed niż sam zabieg. Zostały jeszcze plamienia ale lekarz mówił, że dzień, dwa i ich już nie będzie.
Mój wybywa, i to częściej niż na pół roku - jakoś tak raz na miesiąc.wiem, że to głupio zabrzmi, bo kocham mojego starego całym serduszkiem i uwielbiam spędzać z nim czas, ale chciałabym, żeby tak z raz na pół roku gdzieś poszedł na noc xD żebym mogła tak sama ze sobą zupełnie pobyć na jakiś kawalerski czy coś
A tak ciekawości ile płaciłaś za te badania ?No niby pytałam lekarza rodzinnego jak byłam na wizycie, ze ide na takie badania i powiedział ze ok. Kasze mnie meczy do tej pory w sumie, ale wole nie myśleć w ten sposób. Wszystko spoko, tylko ja w życiu nie miałam pozytywnego testu