reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
która się testuje na koniec maja ;-) ? To drugi cykl z aromkiem podwójna owulacja i z prawego i lewego potwierdzona, endo powyżej 13 a dziś 20 dc i progesteron 25 💪 planuje od 26 zacząć testy ... może któraś ma podobnie :-) ?

Ja frytunie z mc uwielbiam, ale jak są ciepłe.
Czasem zjem wrapa lub cheeseburger
Ja też je uwielbiam 😍
Miłego dnia kobietki💞 urlop zarezerwowany w tym roku stary chce góry to niech ma padło na Wisłę 😍 ktoś może z Wisły tu jest?😁

BTW chcial góry bo w tamtym roku morze i nie chcial sie przekonać by znowu tam jechać...😬
Ja mam zatokę 3km od domu i szczerze uwielbiam góry 😍 chciałabym kiedyś tam mieszkać
No 5 min powiedzmy 🤭 widzę z balkonu morze 🥰 ale wiecie jak to jest, jak masz pod ręką to nie korzystasz tak czesto 🤷🏽‍♀️
Dokładnie 😊
A jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia :D kocham wodę i herbatkę :D
U mnie tak ciężko, kawa wygrywa a raczej mleko z kawą puszczalską 🤣no i soczki 🤯

A no i trafiłam do czerwonej komnaty 🤬 ale mam inną dobrą wiadomość, stary zdecydował że jeszcze ten cykl zostaje w Polsce 😍 z jednej strony się cieszę bo coś czuję że to ten cykl będzie dla nas szczęśliwy ale patrząc na wzrastający kredyt to jestem załamana 🤦‍♀️😭

A no i trafiłam do czerwonej komnaty 🤬 ale mam inną dobrą wiadomość, stary zdecydował że jeszcze ten cykl zostaje w Polsce 😍 z jednej strony się cieszę bo coś czuję że to ten cykl będzie dla nas szczęśliwy ale patrząc na wzrastający kredyt to jestem załamana 🤦‍♀️😭
Wakacje kredytowe coraz bliżej XD

to jest w ogóle jakieś straszne, jak mi znajomi opowiadają. Ja na szczęście wielkie nie mam kredytu. Więc chociaż to mi odchodzi ze zmartwień.

reklama
to jest w ogóle jakieś straszne, jak mi znajomi opowiadają. Ja na szczęście wielkie nie mam kredytu. Więc chociaż to mi odchodzi ze zmartwień.
My wzięliśmy na szczęście ze stałym %, ale kilka miesiecy temu ostrzegalam znajomych ze może być ciężko, ale twierdzili ze jakos to będzie i zostali na zmiennym 🤷‍♀️ a to bylo jeszcze przed wojna🤯

Do góry