reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
która się testuje na koniec maja ;-) ? To drugi cykl z aromkiem podwójna owulacja i z prawego i lewego potwierdzona, endo powyżej 13 a dziś 20 dc i progesteron 25 💪 planuje od 26 zacząć testy ... może któraś ma podobnie :-) ?

Ja frytunie z mc uwielbiam, ale jak są ciepłe.
Czasem zjem wrapa lub cheeseburger
Ja też je uwielbiam 😍
Miłego dnia kobietki💞 urlop zarezerwowany w tym roku stary chce góry to niech ma padło na Wisłę 😍 ktoś może z Wisły tu jest?😁

BTW chcial góry bo w tamtym roku morze i nie chcial sie przekonać by znowu tam jechać...😬
Ja mam zatokę 3km od domu i szczerze uwielbiam góry 😍 chciałabym kiedyś tam mieszkać
No 5 min powiedzmy 🤭 widzę z balkonu morze 🥰 ale wiecie jak to jest, jak masz pod ręką to nie korzystasz tak czesto 🤷🏽‍♀️
Dokładnie 😊
A jak dziewczyny u Was z piciem wody? Pijecie? Macie problem?
Ja Wam powiem, ze na luzie wypijam 1.5 litra i dziwi mnie, że ktoś nie może bo mi się mega pić chce w ciągu dnia :D kocham wodę i herbatkę :D
U mnie tak ciężko, kawa wygrywa a raczej mleko z kawą puszczalską 🤣no i soczki 🤯

A no i trafiłam do czerwonej komnaty 🤬 ale mam inną dobrą wiadomość, stary zdecydował że jeszcze ten cykl zostaje w Polsce 😍 z jednej strony się cieszę bo coś czuję że to ten cykl będzie dla nas szczęśliwy ale patrząc na wzrastający kredyt to jestem załamana 🤦‍♀️😭

A no i trafiłam do czerwonej komnaty 🤬 ale mam inną dobrą wiadomość, stary zdecydował że jeszcze ten cykl zostaje w Polsce 😍 z jednej strony się cieszę bo coś czuję że to ten cykl będzie dla nas szczęśliwy ale patrząc na wzrastający kredyt to jestem załamana 🤦‍♀️😭
Wakacje kredytowe coraz bliżej XD

to jest w ogóle jakieś straszne, jak mi znajomi opowiadają. Ja na szczęście wielkie nie mam kredytu. Więc chociaż to mi odchodzi ze zmartwień.

reklama
to jest w ogóle jakieś straszne, jak mi znajomi opowiadają. Ja na szczęście wielkie nie mam kredytu. Więc chociaż to mi odchodzi ze zmartwień.
My wzięliśmy na szczęście ze stałym %, ale kilka miesiecy temu ostrzegalam znajomych ze może być ciężko, ale twierdzili ze jakos to będzie i zostali na zmiennym 🤷‍♀️ a to bylo jeszcze przed wojna🤯

Do góry