reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

U mnie też 30 km💪 a ja postanowiłam zająć czyms glowe i o siebie zadbać 🙂 ogolnie dużo jem i tyje jak ewidentnie przesadzam, więc pokorzystam z dobrych genów i planuje być lachonem do wakacji😁😁
mam tak samo! Tyje jak już naprawdę puszczą mi hamulce i jem za 3 osoby :D
Więc też ostatni starałam się ograniczyć porcje i w ogóle, ale ja do wakacji moich mam 3 tyg wiec i tak juz nie zdążę :D

reklama
Miłego dnia kobietki💞 urlop zarezerwowany w tym roku stary chce góry to niech ma padło na Wisłę 😍 ktoś może z Wisły tu jest?😁

BTW chcial góry bo w tamtym roku morze i nie chcial sie przekonać by znowu tam jechać...😬

O, temat wagi. Mój ulubiony 😁
Ja w dwa lata HO przytyłam 15 kg 🤦‍♀️
Wagę miałam zepsutą i poszłam do dietetyka bo czułam, że przytyłam (nie mieściłam się w żadne spodnie, a hołmofisowe legginsy wszystko mieściły) i szacowalam, że przytyłam 7 kg. Jakie było moje k*rwa zdziwienie jak się okazało, że przybrałam dwa razy więcej. Miałam potężnego doła. Później przeszłam na dietę i tak się zmotywowałam do treningów cardio, że schudłam 10 kg w pierwszym miesiącu odchodzunia. Ale... zatrzymał mi się okres. No i znowu miałam doła bo przeczytałam pół internetu i diagnozowalam u siebie już mnsmostwo chorób przez to szybkie chudnięcie 🙈
W tym roku przytyłam już 5 kg. Wstyd mi bo ciąża ciążą, ale od 1,5 miesiąca jej już nie ma, a ja nic nie schudłam. Ale wzięłam się za siebie ponownie. Chciałabym schudnąć 10 kg. Ćwiczę (wczoraj na rowerze spinningowym umarłam ze trzy razy), robię brzuszki. Będzie dobrze 🤞 ale diety nie trzymam, nie mam na to siły jakoś. Pewnie jak wrócę do pracy to znów wpadnę w rytm gotowania wieczorami obiadów na kolejny dzień. Teraz jem co popadnie 🤦‍♀️

Miłego dnia kobietki💞 urlop zarezerwowany w tym roku stary chce góry to niech ma padło na Wisłę 😍 ktoś może z Wisły tu jest?😁

BTW chcial góry bo w tamtym roku morze i nie chcial sie przekonać by znowu tam jechać...😬
Proponowałabym raczej Ustroń albo Szczyrk. W Szczyrku jest fajny pensjonat zaraz przy wejściu na szlak na Skrzyczne i Barania - pod Białym Krzyżem, jakoś tak :)

Wyczuwam jutro pik, lece zaraz do gina wiec zobaczymy czy pan doktor zgadza sie z owulakiem 🤣
20220519_085602.jpg

Jeśli miałam wczoraj mocniejszy niż ten ze zdjęcia to mogę uznać, ze dziś pik? 😀 I jutro seksy ?
A nie masz juz testów zeby dziś zrobić? Moje doświadczenie siega 1 cyklu z owulakami XD, mam krotkie i regularne cykle, wiec rzeczywiscie u siebie tak to oceniam. A seksy polecam bez ograniczeń 😁😁 i bez spin ze starym ❤️

reklama
Do góry