reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Kurła u nas na podwórku pełno ich lata i ch***Byłam na spacerze i widziałam dwa bociany w locie, czy to oznacza cionz z twixami?
Ale to może te podwórkowe nie zwiastuja cionsza, tylko te dzikie, obce, spacerowe
krasulkaa
Mnie w pracy tez jeden odwiedza. W różnych pozach a to lata a to człapie sobie przy okienkuKurła u nas na podwórku pełno ich lata i ch***
Ale to może te podwórkowe nie zwiastuja cionsza, tylko te dzikie, obce, spacerowe
Lena1984
W pierwszą ciążę zaszłam w czerwcu zeszłego roku na Mazurach, i bocian nad jeziorem siedział z nami z pół dnia serio, pierwszy raz widziałam bociana tak z bliska bo dreptał w pewnym momencie wzdłuż materaca... Stary się nawet na brzuch przekręcił co by go nie dziobnął w najważniejszy męski organ A teraz nie wierzę w te opierzone wątróbkojady bo widywałam je również po poronieniu i nic nie przyniosły
Mmiiaa
Ja właśnie wricilam z roweru, spaliłam wasze kalorie
Tez bardzo lubie sery, makaron i najbardziej chipsy, no codziennie moglabym je jeść, ale juz sie ograniczam bo takto jem duzo warzyw itp. i one wszystko psują
Łeb też mam mocny, baaa często mam problem żeby sie upić bo pije pije i nic
Tez bardzo lubie sery, makaron i najbardziej chipsy, no codziennie moglabym je jeść, ale juz sie ograniczam bo takto jem duzo warzyw itp. i one wszystko psują
Alabama89
ja sery odstawiłam bo zauważyłam ze ograniczenie nabiału (głównie krowiego) dobrze mi robi (jak wprowadziłam taka dieta przeciwzapalna w końcu zaczęła mi rosnąć ferrytyna z która mialm spory problem po drugim poronieniu). Grzeszę głównie dla burraty i pieczonej fety - ale w sumie feta nie jest krowia wiec to taki mały grzeszek
Ja upiekłam dziś ciasto marchewkowe i ojebałam jakies pół blachy ale jest tam dużo orzechów włoskich i marchewek wiec samo zdrowie
Ja upiekłam dziś ciasto marchewkowe i ojebałam jakies pół blachy ale jest tam dużo orzechów włoskich i marchewek wiec samo zdrowie
hachette
Ja tez dziś jeździłam i nie w głowie mi kalorie ale ja z tych które spojrzą w stronę cheeseburgera i myyyk 2kg na plusJa właśnie wricilam z roweru, spaliłam wasze kalorie
Anasta07
Ojeeeju! Też będę właśnie żreć maczka i popijam piwkiem! Sista!@Anasta07 o jejku ser też kochom!! Właśnie niedługo muszę iść zrobić badania na IO, co prawda na czczo mam idelolo wręcz, więc mam nadzieję, że wszystko jest w normie. Ale żreć kocham. Pozdrawiam z.... maczkiem i piwkiem z kanapy nawet nie powinnam się do tego przyznawać ale pracowałam 2.5h w ogrodzie
reklama
Mmiiaa
U mnie też 30 km a ja postanowiłam zająć czyms glowe i o siebie zadbać ogolnie dużo jem i tyje jak ewidentnie przesadzam, więc pokorzystam z dobrych genów i planuje być lachonem do wakacjiJa tez dziś jeździłam i nie w głowie mi kalorie ale ja z tych które spojrzą w stronę cheeseburgera i myyyk 2kg na plus Zobacz załącznik 1402732
Podziel się: