reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Pewnie. Raz jak miałam pierwszy cykl na stymulacji i on miał jakaś blokadę to nie byłam zła ani nic. Co dostanę okres to mu tłumacze, ze najlepiej co drugi dzień, ze 30% szans w każdym cyklu ma zdrowa para. I on to rozumie. I jak jest jiz za późno, w sensie jestem po owulke to się przejmuje. No ale jak widać nie aż tak bardzo 🤷‍♀️
No niestety te chłopy trudne czasem są... co im we łbie siedzi

reklama
@Nel331 @Ladycarooo 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨 rozdmuchuję te czarne chmury nad Wami. Doskonale wiem co czujecie, u nas tez w okresie płodnym nieraz atmosfera była, ze nożem tylko kroić, po prostu ten stres, nerwy i wszystko wokół daje się we znaki wszystkim. Kłócić się trzeba, ale nie wolno nigdy przestawać się kochać ;) goraca kąpiel w wannie, może jakaś kolacja, jutro wstanie nowy, lepszy dzień, obiecuję Wam 💛💛💛

My byliśmy w sexroomie ;) wczoraj nic nam nie wyszło bo oboje byliśmy padnięci a dzisiaj rano nie było czasu. Generalnie to powinniśmy pakować kuchnie ale Stary powiedział: „mamy ważniejsze sprawy, kuchanie może poczekać do jutra” ;)

reklama
Do góry