reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja daje co mi wyobraźnia podpowie 😂 soczewicę, ciecierzycę, tofu podsmażone - cokolwiek co mi zastąpi źródło białka kiedy nie daje mięsa :) czasem dodaje tez kurczaka, kiełbasy raczej nie, bo średnio lubimy ;) wiec moje to takie raczej warzywa w sosie pomidorowym no ale mówię na to leczo 😀

reklama
Ja daje co mi wyobraźnia podpowie 😂 soczewicę, ciecierzycę, tofu podsmażone - cokolwiek co mi zastąpi źródło białka kiedy nie daje mięsa :) czasem dodaje tez kurczaka, kiełbasy raczej nie, bo średnio lubimy ;) wiec moje to takie raczej warzywa w sosie pomidorowym no ale mówię na to leczo 😀
Ja to czasem dorzucam nawet ogórka kiszonego 🤣

Właśnie udało mi sie wstrzelić w lukę do gina i mam wizyte w czwartek, mam nadzieje że uda mi się też już wycyganić skierowania na jakies chociaz podstawowe hormony, niedobory itp. Czy o czymś jeszcze powinnam pamiętać? Bo to spoko lekarz i jak zaseguruje to pewnie niechętnie, ale da, bo takto wiadomo po magicznym roku 🥴, a nie chce juz tyle czekać i jak sie da to robic za free w ramach pakietu🙂
Pomijam fakt ze idealnie o tej godzinie mialam też dentyste, ale tu latwiej o termin🤣🤦‍♀️

Skończyliśmy malować pokój syna, teraz montowanko listew, skręcanie mebli i chłopina wraca do siebie 🙃 A pan bob budowniczy leci z Naszym nowym pokojem :) Gniazdka już osadzone, ubytki w ścianach ponaprawiane (to tyle co widziałam, bo nie będę mu się tam kręcić 😝). Czuję się spokojniejsza, że wszystko idzie do przodu. Nowe łóżko też już zamówiliśmy, ale na nie trochę poczekamy - już nie mogę się doczekać efektu końcowego!

Ooo, ale mi pomysła dałaś!
Leczo zrobię! 😃😃😃
To nie mój pomysł, to wszystko wina @Daczia 😀 na zdrowie! 💚💚

mi generalnie pieczywo nie przeszkadza, wręcz cieszy 😂
Mi generalnie tez, kocham pieczywo, zwłaszcza biały chleb z chrupiącą skórką i mięciutkim miąższem, na myśl o takiej kromce z pomidorem malinowym jezyk chce mi do doopy uciec 🤤🤤🤤 ale ten ostatni lekarz póki co zabronił mi wszelkich produktów mącznych, wiec odpada, tak samo jak moje kochane makarony 😓 póki jeszcze mam w sobie samozaparcie to rezygnuję, ale pewnie przyjdzie taki moment, że opierniczę cały bochen na raz 🤣

Dziewczyny help! Pik czy nie pik, bo już zgłupiałam…

Załączniki

• IMG_0304.jpg
    IMG_0304.jpg
    135,2 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_0303.jpg
    IMG_0303.jpg
    140,6 KB · Wyświetleń: 83
to mnie skurczybyk zaskoczył, bo wczoraj wieczorem jasny był 😂 Chociaż dzisiaj z rana jak się obudziłam, to mi śluz leciał jak głupi i się ciągnął 🤣 Ale dziś jestem na wkurwie, wiec to mnie zmyliło 😝 Ostatnio robiłam maraton i ***** to dało, wczoraj były seksy i tak się zastanawiam, czy dzisiaj zrobić przerwę i od jutra znowu jechać z koksem? 🤔

reklama
to mnie skurczybyk zaskoczył, bo wczoraj wieczorem jasny był 😂 Chociaż dzisiaj z rana jak się obudziłam, to mi śluz leciał jak głupi i się ciągnął 🤣 Ale dziś jestem na wkurwie, wiec to mnie zmyliło 😝 Ostatnio robiłam maraton i ***** to dało, wczoraj były seksy i tak się zastanawiam, czy dzisiaj zrobić przerwę i od jutra znowu jechać z koksem? 🤔
Ja bym jechała codziennie jak siła jest xD

Do góry