reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Na grupę niepłodnościową na fb jakaś dziewczyna wrzuciła zdjęcie negatywnych testów ciażowych 12 dni po transferze z podpisem, że nie chce jej się żyć.
Dostała komenatrz "nie myśl o tym wtedy się uda".
No nóż mi się w kieszeni otworzył..

reklama
Na grupę niepłodnościową na fb jakaś dziewczyna wrzuciła zdjęcie negatywnych testów ciażowych 12 dni po transferze z podpisem, że nie chce jej się żyć.
Dostała komenatrz "nie myśl o tym wtedy się uda".
No nóż mi się w kieszeni otworzył..
dla takich osób jest osobne miejsce w piekle.
Powinni ją usunąć z grupy

Wiem co czujesz. Ja mam 39 urodziny w lipcu, ale myślami jestem na tych w przyszłym roku.. Póki co staram się nie zakładać najgorszego ale gdzieś z tyłu głowy dzwoni już alarm..
Najgorsze, że dokładnie tak samo miałam w momencie przejścia na trójkę z przodu. W wieku 27-28 już się martwiłam myślałam o sobie jako trzydziestolatce...I moim największym problemem było to, że ciągle byłam sama... więc nie o dzieciach myślałam na tamten moment ;-) Ale później czułam się jak trzydziestka przez dobrych kilka lat. Zresztą nawet teraz czuję się na max 34... ;-)
Jak to ostatnio podsumowała moja mama: moja babcia urodziła w wieku 20, ona sama mnie w wieku 30, no to na mnie czeka 40... ;-)

Ja ostatnio tez byłam blisko wykupienia jej po raz kolejny ale odrzuca mnie ilosc pieczywa w tych rozpiskach, zmieniło się coś? Myślałam o tej opcji niski ig ale czytałam różne opinie..

Gołąbki robiłam w zeszłym tygodniu 😀

U nas chyba stanie na leczo warzywnym, staremu aż się oczy zaświeciły 😀
mi generalnie pieczywo nie przeszkadza, wręcz cieszy 😂
Ale ja też często korzystam z zamiennikow jakie proponują. Poza tym ogólnie zmniejszam porcje więc jestem elastyczna.
Mam ten pakiet IO i za wiele nie różni się od zwykłej dopasowanej. Przeraża mnie tylko ilość miodu w kontekście IO 😂 Ale to już takie moje zboczenie bo ogólnie uwazam, że jest w miarę przyzwoicie zbilansowana. Jedynie warzyw ma strasznie mało, ale ja po prostu dodaje sobie ile chce

Najgorsze, że dokładnie tak samo miałam w momencie przejścia na trójkę z przodu. W wieku 27-28 już się martwiłam myślałam o sobie jako trzydziestolatce...I moim największym problemem było to, że ciągle byłam sama... więc nie o dzieciach myślałam na tamten moment ;-) Ale później czułam się jak trzydziestka przez dobrych kilka lat. Zresztą nawet teraz czuję się na max 34... ;-)
Jak to ostatnio podsumowała moja mama: moja babcia urodziła w wieku 20, ona sama mnie w wieku 30, no to na mnie czeka 40... ;-)
W pewnym momencie czas zaczyna uciekać szybciej. Wiem, że nie oszukamy biologii ale z drugiej strony wiek to tylko liczby. Moja babcia tez urodziła moja mamę w wieku 39 więc chyba podtrzymam tradycję.
Poza tym po takim nieciekawym trudnym czasie mam teraz najlepszy okres w życiu. Spotkałam na swojej drodze fantastycznego faceta, zmieniłam pracę na ciekawszą i lepiej płatną, zrobiłam sobie też fajny kurs zawodowy, właśnie kończę podyplomówkę i za chwilę zacznę drugą. W końcu zaświeciło dla mnie słońce i czekam na tą małą wymarzoną wisienkę na torcie :)
A szparagi odkryłam dla siebie jakieś dwa lata temu bo w moim rodzinnym domu się ich nie jadało i wstyd przyznać, ale ich nie znałam 😂😂

No dobra, niech się dzieje magia 🥹😀
A65BD944-F6C4-477A-B9FA-C9A384FBE3D4.jpeg

reklama
Do góry