reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

ja dziś ostatnia tabletka dupka i nadchodzę mam nadzieję czym prędzej 😎
Czemu (po co) kazali Ci brać dupka skoro nie miałaś owulacji?

Nie pamiętam, test był? Jak był i negatywny, to rozumiem wkurw, mój poprzedni cykl trwał... 40 dni😶
Testowałam jakoś 9-10dpo ale ja naturalnie nie mam owulek to raz, a dwa, ze do trzeciego tygodnia cyklu uprawiałam seks raz wiec nie ma szans na cionsz :)

Rany czy tylko mój Stary śpi nago 🙈
U mnie to nie przejdzie, kilka razy próbowaliśmy i za każdym razem kończy się seksem kilka razy w nocy 🤣 przecież tak się nie da funkcjonować 😂
U nas to ja śpię często nago a on w bokserkach (luźnych) i w koszulce 🙈 choćby kuźwa 50 stopni było, to on się odkryje, ale "nerki musi mieć przykryte bo się przeziębi" 😂😂 i na dodatek mnie w nocy okrywa od stóp do uszu żebym nie zmarzła xD jak się odkrywam, bo mi gorąco to on znowu mnie przykrywa, i tak całą noc xD ja mu mówię, że jak stara baba się zachowuje 😂
Mój robi kropka w kropkę to samo😂 czasem naciąga spodenki na koszulkę do spania bo nerki na wierzch mu wychodzą 😂 jak osiemdziesięciolatek 🤣

reklama

Testowałam jakoś 9-10dpo ale ja naturalnie nie mam owulek to raz, a dwa, ze do trzeciego tygodnia cyklu uprawiałam seks raz wiec nie ma szans na cionsz :)

U mnie to nie przejdzie, kilka razy próbowaliśmy i za każdym razem kończy się seksem kilka razy w nocy 🤣 przecież tak się nie da funkcjonować 😂

Mój robi kropka w kropkę to samo😂 czasem naciąga spodenki na koszulkę do spania bo nerki na wierzch mu wychodzą 😂 jak osiemdziesięciolatek 🤣
Z tym seksem coś jest. Ale ja często śpię nago za to przymusowo pod kołderką XD

Dziewczyny przeżyłam komunie, teściowa tylko raz mnie zirytowała, szwagierka wgl nie odzywała się także ciesze się 😀 mieliśmy 25minut ze starym na szybkie działanie o bobaska bo jestem tykającej bombie owulacyjnej o musiał się postarać bo wyjeżdżał w trasę 🙌😄😜
Ja się dowiedziałam, że na komunii u mojej córki mój brat się bzykal z narzeczona w łazience dla niepełnosprawnych 🙈 a jak mówiłam steremu, chodźmy, zróbmy to, to nie bo goście sroście, a jak któs wejdzie itp. Potem jak się dowiedział o moim bracie to sam powiedział, że mogliśmy iść też xD
Właśnie se zrobilam peeling z kawy, pomyślałam, że pewnie łazienka będzie cała zawalona, ale musiałam wybrac : zajebista łazienka czy dupa. No i wybralam dupe

Idę to sprzątać 😫

żeby jak najszybciej skrócić cykl i rozpocząć okres

Ja się dowiedziałam, że na komunii u mojej córki mój brat się bzykal z narzeczona w łazience dla niepełnosprawnych 🙈 a jak mówiłam steremu, chodźmy, zróbmy to, to nie bo goście sroście, a jak któs wejdzie itp. Potem jak się dowiedział o moim bracie to sam powiedział, że mogliśmy iść też xD
Właśnie se zrobilam peeling z kawy, pomyślałam, że pewnie łazienka będzie cała zawalona, ale musiałam wybrac : zajebista łazienka czy dupa. No i wybralam dupe

Idę to sprzątać 😫
Ja niestety taka ekstremalna nie jestem i jak w zegarku od wejście do domu do wyjścia mieliśmy 25 moniut z przebraniem się i wzięciem pakunku 🤣

to chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.
Słuchajcie, wiem że są osoby z takim samym problemem, ale to spadło na mnie jak jakaś bomba… miałam cichą nadzieję że jest problem tylko z ruchliwością a tu się okazuje że nie ma ani jednego o prawidłowej budowie…
Wszelkie rady co dalej robić chętnie przyjmę, mam już zapisany jeden post od Ciebie @Zazuu odnośnie diety ale może polecicie jakieś suple jeszcze przed wizytą u specjalisty?
Hej, wiem jak się czujesz. Pamiętam, jak dostaliśmy wyniki T. Dla mnie to był koniec świata. Załamałam się i poszłam na 2 tygodnie l4. Wiem, że to dla Ciebie szok. Wiem, że jesteś załamana. Wypłacz się, zdrap się z podłogi a potem zobaczysz, znajdziesz siłę do działania.
Z mojej strony mogę Ci powiedzieć, ze te osrane plemniki są bardzo kapryśne. To, że dziś macie morfo 0 nie znaczy, że za 3 miesiące nie będzie 4. Pamiętaj, że nie zostały zbadane wszystkie plemniki z próby, tylko jakaś część. Jak już będziesz gotowa, napisz do mnie. My poprawiliśmy wyniki kilkukrotnie.
Trzymaj się siostro. Wiem co czujesz.

reklama
Przeczytałam post jednej z nas o słabych wynikach nasienia i tak się nakręciłam na chorą jazdę i strach przed badaniem...Wiem, że lepiej zbadać, lepiej wiedzieć, próbować coś zdziałać...ale serce zaczęło mi bić jak oszalałe i poczułam się naprawdę źle. Po jakim czasie od rozpoczęcia starań wasi partnerzy zbadali nasienie? U nas 7 cykli, chyba nadchodzi pora...
Mój pół roku i powiedział, że każdemu teraz by doradził., żeby iść od razu.

Do góry