Z
zaz208622
Gość
Jesu coś zacytowałam jak cymbał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku ja tak myślę, że mało kto jest tak super dopasowany jak Wy normalnie byliście sobie przeznaczeniEj sluchajcie, moj brat przyjechal i przywiózł na pen drive taki filmik, na którym sie mnie pyta "a podoba Ci sie T?" Ja mówię "tak. Bede brać z nim slub". To bylo jak bylismy 5 miesięcy ze soba. Strasznie slodkie
to chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.Jesu coś zacytowałam jak cymbał
W suple to @Ladycarooo potrafi najlepiejto chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.
Słuchajcie, wiem że są osoby z takim samym problemem, ale to spadło na mnie jak jakaś bomba… miałam cichą nadzieję że jest problem tylko z ruchliwością a tu się okazuje że nie ma ani jednego o prawidłowej budowie…
Wszelkie rady co dalej robić chętnie przyjmę, mam już zapisany jeden post od Ciebie @Zazuu odnośnie diety ale może polecicie jakieś suple jeszcze przed wizytą u specjalisty?
A ja czytam i sobie myśle o co kamanJesu coś zacytowałam jak cymbał
Ja powinnam Ci drzwi otworzyć a tymczasem drugi dzień spóźnienia a tu ani widu ani słychuJa dzisiaj dziewczyny przeszłam do czerwonej komnaty ktoś tu ze mną jest jeszcze czy sama siedzę?
ja dziś ostatnia tabletka dupka i nadchodzę mam nadzieję czym prędzejJa powinnam Ci drzwi otworzyć a tymczasem drugi dzień spóźnienia a tu ani widu ani słychu
Nie wiem czemu ale jądra błagające o tlen mnie całkowicie rozbroiłyNo i bokserki z h&m które były zbawieniem dla mojego Starego (fana bokserek tak obcisłych, że oczami wyobraźni widziałam jądra błagające o tlen) a do tych luźnych bardzo się przekonał (tylko do spania i chodzenia po domu, ale już nie wyobraża sobie spać w czymś obcisłym) u @Bibi89 chyba też te bokserki się sprawdziły?
Mnie tezNie wiem czemu ale jądra błagające o tlen mnie całkowicie rozbroiły