reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj 29dc i 13dpo. Obiecałam sobie, że test najwcześniej we wtorek.
Od dwóch dni pobolewa mnie podbrzusze jak na okres więc nastawiam się na @ żeby nie było rozczarowania. Wczoraj dałam sobie taki wycisk na siłowni, że myślałam, że dostanę @ wcześniej ale na razie cisza.
@Kadia12 gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

Oj tak. I żeby jeszcze człowiek wiedział , że musi poczekać i wszystko będzie ok i w końcu będzie się w upragnionej ciąży . Ja cały czas sobie wkręcam , że pewnie coś z nami nie tak . I zarzucam sobie , że jestem za stara na pierwsze dziecko bo mam 28 lat.
Jeszcze nie minął nawet pierwszy cykl starań a Ty już zaczęłaś panikować.... Co mają powiedzieć dziewczyny starające się miesiącami, latami i zdecydowanie starsze od Ciebie, do tego przebadane i niektóre bez uchwytnej przyczyny niepowodzeń? Pomyśl sobie jakie wtedy emocje towarzyszą... Takie wmawianie sobie problemów może tylko zaszkodzić...
P.S. Aha i gratuluję pozytywnego testu, widać wystarczyło tylko cierpliwie poczekać do końca pierwszego cyklu.

To był nasz pierwszy cykl , jestem w takim szoku , że sama już nie dowierzam. Miesiac temu stwierdziliśmy ze to „już” i przestalismy się zabezpieczać , na dzisiaj mam umówiona wizytę do gin żeby powiedziec ze zaczynamy działać .Najlepsze jest to , że mam typowo „objawy” @. Ból podbrzusza , nudności i bolące piersi.
Aha... bo tak sie przejmowalas i panikowalas w postach ze myslalam ze to troche dluzej 😆
Tak czy siak gratulacje

reklama
Jeszcze nie minął nawet pierwszy cykl starań a Ty już zaczęłaś panikować.... Co mają powiedzieć dziewczyny starające się miesiącami, latami i zdecydowanie starsze od Ciebie, do tego przebadane i niektóre bez uchwytnej przyczyny niepowodzeń? Pomyśl sobie jakie wtedy emocje towarzyszą... Takie wmawianie sobie problemów może tylko zaszkodzić...
P.S. Aha i gratuluję pozytywnego testu, widać wystarczyło tylko cierpliwie poczekać do końca pierwszego cyklu.
Nie uważam aby zrobiła cokolwiek złego. Każda z nas ma swoje powody dla których tu jest i dla każdej z nas jest tu miejsce na Ton twojego wpisu jest bardzo… niefajny.

Do góry