reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj 29dc i 13dpo. Obiecałam sobie, że test najwcześniej we wtorek.
Od dwóch dni pobolewa mnie podbrzusze jak na okres więc nastawiam się na @ żeby nie było rozczarowania. Wczoraj dałam sobie taki wycisk na siłowni, że myślałam, że dostanę @ wcześniej ale na razie cisza.
@Kadia12 gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :)

Oj tak. I żeby jeszcze człowiek wiedział , że musi poczekać i wszystko będzie ok i w końcu będzie się w upragnionej ciąży . Ja cały czas sobie wkręcam , że pewnie coś z nami nie tak . I zarzucam sobie , że jestem za stara na pierwsze dziecko bo mam 28 lat.
Jeszcze nie minął nawet pierwszy cykl starań a Ty już zaczęłaś panikować.... Co mają powiedzieć dziewczyny starające się miesiącami, latami i zdecydowanie starsze od Ciebie, do tego przebadane i niektóre bez uchwytnej przyczyny niepowodzeń? Pomyśl sobie jakie wtedy emocje towarzyszą... Takie wmawianie sobie problemów może tylko zaszkodzić...
P.S. Aha i gratuluję pozytywnego testu, widać wystarczyło tylko cierpliwie poczekać do końca pierwszego cyklu.

To był nasz pierwszy cykl , jestem w takim szoku , że sama już nie dowierzam. Miesiac temu stwierdziliśmy ze to „już” i przestalismy się zabezpieczać , na dzisiaj mam umówiona wizytę do gin żeby powiedziec ze zaczynamy działać .Najlepsze jest to , że mam typowo „objawy” @. Ból podbrzusza , nudności i bolące piersi.
Aha... bo tak sie przejmowalas i panikowalas w postach ze myslalam ze to troche dluzej 😆
Tak czy siak gratulacje

reklama
Jeszcze nie minął nawet pierwszy cykl starań a Ty już zaczęłaś panikować.... Co mają powiedzieć dziewczyny starające się miesiącami, latami i zdecydowanie starsze od Ciebie, do tego przebadane i niektóre bez uchwytnej przyczyny niepowodzeń? Pomyśl sobie jakie wtedy emocje towarzyszą... Takie wmawianie sobie problemów może tylko zaszkodzić...
P.S. Aha i gratuluję pozytywnego testu, widać wystarczyło tylko cierpliwie poczekać do końca pierwszego cyklu.
Nie uważam aby zrobiła cokolwiek złego. Każda z nas ma swoje powody dla których tu jest i dla każdej z nas jest tu miejsce na Ton twojego wpisu jest bardzo… niefajny.

Do góry