reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
ja tez to wiem, ze chcą dobrze , ale od jakiegoś czasu wiem tez ze nie można pytać o ciąże dzieci itp bo to tematy trudne i nie ukrywam ze dostaje wkur*a ostatnio na takie pytania .
mało tego
kiedyś wyszłam z wesela bo tak rodzinka mojego starego na mnie najechała "no bierzcie się "! " czasu wam nie szkoda? do roboty raz dwa i jest " pytania kiedy i kiedy . nie wytrzymałam ciśnienia walnęłam kielicha i poszłam i cholerę 🤷🏻‍♀️
to tez teraz wam mówię ze teoria "raz dwa " nie działa 🙈😂
"A może Wy nie wiecie jak to sie robi?"

@Bibi89 ale za to weszłas mi na ambicje i wskoczyłam na rower ;)
6E5029CF-422F-485E-A5CB-AC52CFD88358.jpeg

Co za apka lub zegarek?😊
Garmin vivoactive3 a apka Garmin connect. Kupiłam ten zegarek chyba rok temu chyba przy jakimś zaćmieniu, zapłaciłam za niego chyba z tysiąc złotych i nie używam, bo na cholerę mi wiedzieć ile dziennie zrobiłam kroków? Służy mi teraz jako licznik do roweru bo nikt go nie chce odkupić 🙈😂🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry