reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Chyba to dopytywanie co miesiąc by mnie dobiło, to prawda... Zwłaszcza, że znajomi wokół to w większości osoby, które nie mają pojęcia, czym są starania o dziecko. Bo po prostu je mają, w wybranej ilości i momencie...
w zasadzie to nie oszukujmy się , ale nikt nie wie jak to kurde ciężko póki sam
nie doswiedczy tego na swojej skórze , tylko te gadanie "odpuść a wam sie uda ! " albo " jeszcze będziecie mieli gromadkę dzieci " no kurde krew zalewa 🤦🏼‍♀️ ale nikt nawet nie domyśla sie ze skoro dzieci nie ma to jest jakaś tego przyczyna

reklama
nie doswiedczy tego na swojej skórze , tylko te gadanie "odpuść a wam sie uda ! " albo " jeszcze będziecie mieli gromadkę dzieci " no kurde krew zalewa 🤦🏼‍♀️ ale nikt nawet nie domyśla sie ze skoro dzieci nie ma to jest jakaś tego przyczyna
nic mnie tak nie wkurwia jak to odpuszczanie 😅 od razu bym strzelała bez ostrzeżenia

Jeden dzień nnie nie było a tu tyle rewelacji. @Moonstone serdecznie gratuluje
Happy Bobs Burgers GIF
Happy So Excited GIF

Esu i wez powiedz po prostu wtedy takiej osobie "a może nie będziemy mieli i co, wtedy przyjdziesz i mnie przeprosisz za klamanie?" XD serio, wiem, ze ludzie nie robia i nie gadaja takich rzeczy w zlej wierze ale ja juz jestem starym zgorzknialym babskiem i nie moge sluchac takich frazesow puszczanych bez pomyslunku

Esu i wez powiedz po prostu wtedy takiej osobie "a może nie będziemy mieli i co, wtedy przyjdziesz i mnie przeprosisz za klamanie?" XD serio, wiem, ze ludzie nie robia i nie gadaja takich rzeczy w zlej wierze ale ja juz jestem starym zgorzknialym babskiem i nie moge sluchac takich frazesow puszczanych bez pomyslunku
Nie jesteś starym babskiem!

ja tez to wiem, ze chcą dobrze , ale od jakiegoś czasu wiem tez ze nie można pytać o ciąże dzieci itp bo to tematy trudne i nie ukrywam ze dostaje wkur*a ostatnio na takie pytania .
mało tego
kiedyś wyszłam z wesela bo tak rodzinka mojego starego na mnie najechała "no bierzcie się "! " czasu wam nie szkoda? do roboty raz dwa i jest " pytania kiedy i kiedy . nie wytrzymałam ciśnienia walnęłam kielicha i poszłam i cholerę 🤷🏻‍♀️
to tez teraz wam mówię ze teoria "raz dwa " nie działa 🙈😂

reklama
Do góry