Moonstone
Moderator
Ale dalej: to was kocham :*Kurde przez Ciebie aż się popłakałam tak bym chciała żeby to był tylko przystanek mądra z Ciebie Kobita a ozor masz jak brzytwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dalej: to was kocham :*Kurde przez Ciebie aż się popłakałam tak bym chciała żeby to był tylko przystanek mądra z Ciebie Kobita a ozor masz jak brzytwa
ja takie teksty słyszę od Starego, to o zbyt dużej spinie doprowadza mnie do szału i awantura murowana. Jak ja się kuźwa mam nie spinać jak bzykanie jest wtedy kiedy trzeba a nie kiedy mam ochotę? Czy ludzie są na tyle tępi żeby tego nie rozumieć?No ja słyszę, ze się za bardzo spinam, ze za szybko testy robię, ze powinnam czerpać przyjemnosc z seksu itp
nóż mi się w kieszeni otworzył. I zagotowało mi się w środkuja takie teksty słyszę od Starego, to o zbyt dużej spinie doprowadza mnie do szału i awantura murowana. Jak ja się kuźwa mam nie spinać jak bzykanie jest wtedy kiedy trzeba a nie kiedy mam ochotę? Czy ludzie są na tyle tępi żeby tego nie rozumieć?
Mam koleżankę, kiedyś chyba o niej wspomniałam tutaj, która zaszła w ciążę w listopadzie z typem z Tindera po niecałych 2 miesiącach znajomości. Jestem w tym temacie od samego początku bo jako pierwsza się dowiedziałam o tym fakcie.
Dziewczyna a właściwie już kobieta lat 35, nie miała pojęcia kiedy są dni płodne, kiedy owu, żyła chwilą i niczym spuszczona ze smyczy zaliczyła wpadkę z 25-latkiem…
Jak na złość relację z tym gościem ma od początku dość skomplikowaną, dwa razy wyprowadzałyśmy go z jej domu, groził że się zabije itp. Po jakimś czasie przyznałam jej że się staramy, to usłyszałam że tak jest że jak się chce na siłę to się nie udaje a jak się odpuści to się na pewno uda. I żebym się wyluzowała to na pewno zajdę.
Potem jeszcze było marudzenie że na usg wyszła dziewczynka a ona się nastawiła na chłopca i jest jej przykro… Wiecie nie mogłam tego słuchać i się poryczałam…
Ktoś kto się nie stara nigdy nie zrozumie staraczek, nawet jeśli próbuje być miły i mówi ze współczuje to tak naprawdę ***** wie
Jak moj stary zaczyna tak gadać to az mnie nosi, przeciez gdybym umiala to bym sie nie spinała jak sie czegoś chce to sie o tym mysli, nie da sie inaczejNo ja słyszę, ze się za bardzo spinam, ze za szybko testy robię, ze powinnam czerpać przyjemnosc z seksu itp
Kurcze chyba muszę gdzieś też przypiać mój post o poprawie nasienia bo też często muszę się porduktowaćMogłabyś dokładniej coś powiedzieć?
wiesz ile razy ja już myślałam "a może ten miesiąc? byłby prezent na dzień ojca" "prezent na dzień matki", "prezent na jego urodziny" "prezent na święta", więc już nawet nie dopuszczam tkaich myśli do siebie.Powiem Wam, ze gdyby nagle w tym cyklu zdarzył się Cud, w który wątpię to mielismysmy troszkę wcześniej ale jednak super prezent na rocznice ślubu. A tak to dupa blada
Aż się bałam, ze mnie zlinczujecie XDwłaśnie, niedość, ze @Moonstone obala teorię o pozytywach owu w ciąży to jeszcze obala teroię o odpuszczeniu nie wiem czy kiedyś byłaś tak nakręcona i tyle gadałaś o ciąży, pmsie etc
przecież Ci napisałam, że odpierdalasz xDAż się bałam, ze mnie zlinczujecie XD