Jest dobra. Każdy lekarz przez ostatni rok powiedział mi, że zostało to nakręcone przez producentów supli i tego się trzymamNo właśnie miałam pytać czy serio homocysteina 8 jest taka zła?
reklama
Jula19
Fanka BB :)
wiem żartuje a tak w ogóle bierzesz ta mete, miałaś ta konsulatacje z endo?Myślę że wysylka do Hiszpanii nie ma sensu
Alabama89
No to idealnie! U mnie od roku jest dużo wrażeń i tez różnie z ich pozytywnością.witamy!
U nas zawsze mnóstwo wrażeń, niestety nie zawsze tych pozytywnych…
Mam takie marzenie żebyśmy wszystkie mogły na zawsze opuścić ten wątek i zrobić wielki zlot ExStaraczek razem z naszymi bobasami
Ja w swoim prawdziwym świecie trochę przestałam mieć z kim na ten temat rozmawiać - 2 przyjaciółki mam w ciąży, 2 nie maja o ciążowych tematach bladego pojęcia, jedna jest anty posiadanie dzieci. A resztę bliskich osób już chyba nie powinnam męczyć kolejnego roku swoją prokreacja
Bibi89
No biorę... codziennie rano a wieczorem jak mi się przypomni... muszę się ogarnąć. Czekam właśnie na wyniki badań i konsultacje mam 24tego... zobaczymy co mi powiewiem żartuje a tak w ogóle bierzesz ta mete, miałaś ta konsulatacje z endo?
L
Ladycarooo
Gość
Moim zdaniem to jest tak, że np ja mogę sobie porozmawiać o tym z mamą, przyjaciółką, kimkolwiek - ale ktoś kto tego nie przechodził nie zrozumie tego tak do końca. Może wspierać, jasne, ale - możecie mnie zjechać - jak ktoś nie spotkał się z niepłodnością twarzą w twarz w mojej opini nie potrafi się postawić w mojej sytuacji.No to idealnie! U mnie od roku jest dużo wrażeń i tez różnie z ich pozytywnością.
Ja w swoim prawdziwym świecie trochę przestałam mieć z kim na ten temat rozmawiać - 2 przyjaciółki mam w ciąży, 2 nie maja o ciążowych tematach bladego pojęcia, jedna jest anty posiadanie dzieci. A resztę bliskich osób już chyba nie powinnam męczyć kolejnego roku swoją prokreacja
Dlatego dużo wsparcia tu znalazłam, bo dziewczyny wiedzą dokłądnie co czuję. Czasem dziewczyny tu coś piszą a ja myślę - no moje myśli przelane do neta przez inną osobę.
Nel331
Jest coś takiego ? Ja mam homocysteina 13 chętnie przytule taki specyfikJa też mam już jakiś suplementowy wstręt, podobnie na kontrolne badania.
Brała która z Was TMG na obniżenie homocysteiny? Mi zaleciła dietetyczka bo miałam homocysteine 8, ale jakoś się nie mogę zebrać do ich zamówienia.
Ja mam to, co na załączonych zdjęciach (polecane na grupie po poronieniu), ale po prawie 2 miesiącach stosowania nie było żadnej poprawy. U Ciebie wynik jest podwyższony, więc jest szansa, że u Ciebie spadek będzie zauważalny. Sypiesz miarkę do szklanki wody, jest totalnie bez smaku, więc spoko.Jest coś takiego ? Ja mam homocysteina 13 chętnie przytule taki specyfik
Właśnie ogarnelam, że się przeterminowało
Erinti7
Ja też nie bardzo mam z kim porozmawiać ze swojego otoczenia. Rodzina i większość znajomych nie wie, że się staramy (nie chciałam nakręcać presji i żeby dopytywali co miesiąc), jedyna znajoma po podobnych przejściach niedługo rodzi. Mąż przeżywa to trochę w inny sposób niż ja. Czasami wyć mi się chce, bo czuje się tak cholernie samotna z tym problemem, bardziej niż kiedykolwiek w życiu.No to idealnie! U mnie od roku jest dużo wrażeń i tez różnie z ich pozytywnością.
Malinowa_chmurka
. /taktyczna kropka do obserwowania tematu/
reklama
L
Ladycarooo
Gość
strasznie Ci wspólczuję i Cię przytulam najmocniej na świecie.Ja też nie bardzo mam z kim porozmawiać ze swojego otoczenia. Rodzina i większość znajomych nie wie, że się staramy (nie chciałam nakręcać presji i żeby dopytywali co miesiąc), jedyna znajoma po podobnych przejściach niedługo rodzi. Mąż przeżywa to trochę w inny sposób niż ja. Czasami wyć mi się chce, bo czuje się tak cholernie samotna z tym problemem, bardziej niż kiedykolwiek w życiu.
My z mężem co prawda jakoś jesteśmy w tym razem. Ale nie mogę sobie poradzić mojej sinusoidy. Raz jest okej, innym razem jak pomyślę o tym gównie przez gtóre ide, to mi się zbiera na ryk. Jakby mi ktoś powiedział 2 lata temu, ze za 2 lata będę w tym miejscu, to bym się chyba załamała nerwowo. A tak to idę, z miesiąca na miesiąc..
Podziel się: