reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

E06ECCA4-9BE0-40F8-9FF6-BF171E19C097.jpegOstatni raz dziewczyny, obiecuję

reklama
Ja o aktualnych staraniach też nikomu nie mówię. Nawet ostatnio skłamałam, że narazie o tym nie myślimy.

U mnie jest też dodatkowo trudna sytuacja ponieważ jestem w żałobie po bardzo bliskiej osobie i to jest też powód dla którego nikomu nie chce mówić o staraniach.

@Ladycarooo - mam podobnie, gdyby mi ktoś na początku 2021r powiedział co się wydarzy w ciągu roku to pewnie bym uznała ze nie byłabym tego w stanie udźwignąć. A tak jakoś w tym wszystkim trawam, czasem walczę, czasem się poddaje. Potem znowu to wszystko układam na nowo.

Dziewczyny bardzo was proszę o interpretację wyników nasienia. Oczywiście skonsultujemy z lekarzem,ale nie znam się na wynikach.

Załączniki

• Screenshot_20220512-134105-718.png
    Screenshot_20220512-134105-718.png
    197,1 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_20220512_133026906.jpg
    IMG_20220512_133026906.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_20220512-134205-909.png
    Screenshot_20220512-134205-909.png
    200,6 KB · Wyświetleń: 71
Dzisiaj przyjdą moje pinki. Zapytałabym, czy myślicie, że mogę sobie zrobić tak z dupy testa, oczywiście bez żadnych podstaw i sensu, ale wiem, że odpiszecie, że kto mi zabroni 😂 kompletnie nie wiem jak wygląda mój cykl po poronieniu, także nie wiem kiedy będę mieć okres, czy owu była i kiedy jak coś xD
A rób jeśli Tobie to pomoże, ja wczoraj zrobiłam bete po 5 dpo i tak wiem że nie miało to sensu ale zrobiłam i wiecie co? Było mi cudownie 🙈 hihi nie żebym lubiła się kuć 😈😜 ja przy pierwszym i przy drugim poronieniu miałam równo po 28 dniach @

Dziewczyny bardzo was proszę o interpretację wyników nasienia. Oczywiście skonsultujemy z lekarzem,ale nie znam się na wynikach.
No niestety jak tak se mocno średnio. Lekarz koniecznie. Ja bym już wdrażała jakieś suple, dietę płodnościową, ruch, nieprzegrzewanie jajek.

U mnie to samo... nie przyznajemy się 2 w rodzinie bo chcemy uniknąć dopytywania i tak jest mimo wszystko latwiej 🤷‍♀️ przykaciolki wiedza ale nie rozumieja 🤷‍♀️ a to poczucie samotnosci w tym problemie jest straszne, wiadomo ze jest maz ale jednak nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta🙂

U mnie to samo... nie przyznajemy się 2 w rodzinie bo chcemy uniknąć dopytywania i tak jest mimo wszystko latwiej 🤷‍♀️ przykaciolki wiedza ale nie rozumieja 🤷‍♀️ a to poczucie samotnosci w tym problemie jest straszne, wiadomo ze jest maz ale jednak nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta🙂
No ja słyszę, ze się za bardzo spinam, ze za szybko testy robię, ze powinnam czerpać przyjemnosc z seksu itp

reklama
Do góry