reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

E06ECCA4-9BE0-40F8-9FF6-BF171E19C097.jpegOstatni raz dziewczyny, obiecuję

reklama
Ja o aktualnych staraniach też nikomu nie mówię. Nawet ostatnio skłamałam, że narazie o tym nie myślimy.

U mnie jest też dodatkowo trudna sytuacja ponieważ jestem w żałobie po bardzo bliskiej osobie i to jest też powód dla którego nikomu nie chce mówić o staraniach.

@Ladycarooo - mam podobnie, gdyby mi ktoś na początku 2021r powiedział co się wydarzy w ciągu roku to pewnie bym uznała ze nie byłabym tego w stanie udźwignąć. A tak jakoś w tym wszystkim trawam, czasem walczę, czasem się poddaje. Potem znowu to wszystko układam na nowo.

Dziewczyny bardzo was proszę o interpretację wyników nasienia. Oczywiście skonsultujemy z lekarzem,ale nie znam się na wynikach.

Załączniki

• Screenshot_20220512-134105-718.png
    Screenshot_20220512-134105-718.png
    197,1 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_20220512_133026906.jpg
    IMG_20220512_133026906.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 84
  • Screenshot_20220512-134205-909.png
    Screenshot_20220512-134205-909.png
    200,6 KB · Wyświetleń: 83
Dzisiaj przyjdą moje pinki. Zapytałabym, czy myślicie, że mogę sobie zrobić tak z dupy testa, oczywiście bez żadnych podstaw i sensu, ale wiem, że odpiszecie, że kto mi zabroni 😂 kompletnie nie wiem jak wygląda mój cykl po poronieniu, także nie wiem kiedy będę mieć okres, czy owu była i kiedy jak coś xD
A rób jeśli Tobie to pomoże, ja wczoraj zrobiłam bete po 5 dpo i tak wiem że nie miało to sensu ale zrobiłam i wiecie co? Było mi cudownie 🙈 hihi nie żebym lubiła się kuć 😈😜 ja przy pierwszym i przy drugim poronieniu miałam równo po 28 dniach @

Dziewczyny bardzo was proszę o interpretację wyników nasienia. Oczywiście skonsultujemy z lekarzem,ale nie znam się na wynikach.
No niestety jak tak se mocno średnio. Lekarz koniecznie. Ja bym już wdrażała jakieś suple, dietę płodnościową, ruch, nieprzegrzewanie jajek.

U mnie to samo... nie przyznajemy się 2 w rodzinie bo chcemy uniknąć dopytywania i tak jest mimo wszystko latwiej 🤷‍♀️ przykaciolki wiedza ale nie rozumieja 🤷‍♀️ a to poczucie samotnosci w tym problemie jest straszne, wiadomo ze jest maz ale jednak nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta🙂

U mnie to samo... nie przyznajemy się 2 w rodzinie bo chcemy uniknąć dopytywania i tak jest mimo wszystko latwiej 🤷‍♀️ przykaciolki wiedza ale nie rozumieja 🤷‍♀️ a to poczucie samotnosci w tym problemie jest straszne, wiadomo ze jest maz ale jednak nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta🙂
No ja słyszę, ze się za bardzo spinam, ze za szybko testy robię, ze powinnam czerpać przyjemnosc z seksu itp

reklama
Do góry