reklama
Alabama89
Fanka BB :)
Ja o aktualnych staraniach też nikomu nie mówię. Nawet ostatnio skłamałam, że narazie o tym nie myślimy.
U mnie jest też dodatkowo trudna sytuacja ponieważ jestem w żałobie po bardzo bliskiej osobie i to jest też powód dla którego nikomu nie chce mówić o staraniach.
@Ladycarooo - mam podobnie, gdyby mi ktoś na początku 2021r powiedział co się wydarzy w ciągu roku to pewnie bym uznała ze nie byłabym tego w stanie udźwignąć. A tak jakoś w tym wszystkim trawam, czasem walczę, czasem się poddaje. Potem znowu to wszystko układam na nowo.
U mnie jest też dodatkowo trudna sytuacja ponieważ jestem w żałobie po bardzo bliskiej osobie i to jest też powód dla którego nikomu nie chce mówić o staraniach.
@Ladycarooo - mam podobnie, gdyby mi ktoś na początku 2021r powiedział co się wydarzy w ciągu roku to pewnie bym uznała ze nie byłabym tego w stanie udźwignąć. A tak jakoś w tym wszystkim trawam, czasem walczę, czasem się poddaje. Potem znowu to wszystko układam na nowo.
MartaS89
Dziewczyny bardzo was proszę o interpretację wyników nasienia. Oczywiście skonsultujemy z lekarzem,ale nie znam się na wynikach.
Załączniki
Daczia
A rób jeśli Tobie to pomoże, ja wczoraj zrobiłam bete po 5 dpo i tak wiem że nie miało to sensu ale zrobiłam i wiecie co? Było mi cudownie hihi nie żebym lubiła się kuć ja przy pierwszym i przy drugim poronieniu miałam równo po 28 dniach @Dzisiaj przyjdą moje pinki. Zapytałabym, czy myślicie, że mogę sobie zrobić tak z dupy testa, oczywiście bez żadnych podstaw i sensu, ale wiem, że odpiszecie, że kto mi zabroni kompletnie nie wiem jak wygląda mój cykl po poronieniu, także nie wiem kiedy będę mieć okres, czy owu była i kiedy jak coś xD
L
Ladycarooo
Gość
No niestety jak tak se mocno średnio. Lekarz koniecznie. Ja bym już wdrażała jakieś suple, dietę płodnościową, ruch, nieprzegrzewanie jajek.Dziewczyny bardzo was proszę o interpretację wyników nasienia. Oczywiście skonsultujemy z lekarzem,ale nie znam się na wynikach.
Mmiiaa
U mnie to samo... nie przyznajemy się 2 w rodzinie bo chcemy uniknąć dopytywania i tak jest mimo wszystko latwiej przykaciolki wiedza ale nie rozumieja a to poczucie samotnosci w tym problemie jest straszne, wiadomo ze jest maz ale jednak nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta
Moonstone
Moderator
No ja słyszę, ze się za bardzo spinam, ze za szybko testy robię, ze powinnam czerpać przyjemnosc z seksu itpU mnie to samo... nie przyznajemy się 2 w rodzinie bo chcemy uniknąć dopytywania i tak jest mimo wszystko latwiej przykaciolki wiedza ale nie rozumieja a to poczucie samotnosci w tym problemie jest straszne, wiadomo ze jest maz ale jednak nikt nie zrozumie kobiety tak jak inna kobieta
MartaS89
Mogłabyś dokładniej coś powiedzieć?No niestety jak tak se mocno średnio. Lekarz koniecznie. Ja bym już wdrażała jakieś suple, dietę płodnościową, ruch, nieprzegrzewanie jajek.
reklama
Hipp2222
Kurde przez Ciebie aż się popłakałam tak bym chciała żeby to był tylko przystanek mądra z Ciebie Kobita a ozor masz jak brzytwaa weź nie pier*ol
Każda chce stąd iść, to nie meta tylko przystanek
Podziel się: