reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Może to głupie ale ja czasem się zastanawiam, ze gdyby nie ja to mój mąż mógłby już być ojciec z kimś innym… a przeze mnie ma dzieci 😞
nie myśl tak kochana. U nas problemem jest czynnik męski i nigdy nie pomyślałam sobie, że gdyby nie on to już bym byłą matką. Jesteście w tym razem i jest to niczyja wina. Ja na tyle kocham i lubię swojego męża, ze jeśli zdarzy się życie bez dzieci, to wiem, ze z nim też bedzie ono fajne i wartościowe.

reklama
ciemniejsza od kontrolnej jest według mnie tak jak właśnie pokazuje apka. Czas wykorzystany owocnie? :) ten ostatni już nie jest dodatni. Cień to może sobie tam być.
Kurcze sama nie wiem czy wykorzystaliśmy dobrze ten czas bo seksy były 3 i 4 czyli w przeddzień i w dniu piku… wczoraj Stary mi zasnął podczas rozmowy w łożku więc nie byłam w stanie nic z niego wykrzesać 😂 dzisiaj już za późno czy jest szansa że mój pęcherzyk grzecznie czeka?🥺

biedna 💔
a co na to lekarze ? może pisałaś wcześniej , ale ja tu od dziś
u nas czynnik męski, ja jestem chodzącą owulacją (zawsze kiedy sprawdzałam był, progesteron 7dpo 16-22, endo łądne grubiutkie). Z tym, ze mąż mega poprawił wyniki, a ciąży jak nie było tak nie ma. Jajowody drożne. Moze podejdziemy do inseminacji, do in vitro nie. Więc jak inseminacje się nie udadzą to kończę tą męczarnie.

nie myśl tak kochana. U nas problemem jest czynnik męski i nigdy nie pomyślałam sobie, że gdyby nie on to już bym byłą matką. Jesteście w tym razem i jest to niczyja wina. Ja na tyle kocham i lubię swojego męża, ze jeśli zdarzy się życie bez dzieci, to wiem, ze z nim też bedzie ono fajne i wartościowe.
Ja w druga stronę myśle dokładnie tak samo.. ale nie wiem jak on myśli 😞

u nas czynnik męski, ja jestem chodzącą owulacją (zawsze kiedy sprawdzałam był, progesteron 7dpo 16-22, endo łądne grubiutkie). Z tym, ze mąż mega poprawił wyniki, a ciąży jak nie było tak nie ma. Jajowody drożne. Moze podejdziemy do inseminacji, do in vitro nie. Więc jak inseminacje się nie udadzą to kończę tą męczarnie.

jak jajowody drożne to super 😊
3mam kciuki żeby się udała :)
mówisz nie invitro czy chodzi bardziej o koszty z nim związane ?

Kurcze sama nie wiem czy wykorzystaliśmy dobrze ten czas bo seksy były 3 i 4 czyli w przeddzień i w dniu piku… wczoraj Stary mi zasnął podczas rozmowy w łożku więc nie byłam w stanie nic z niego wykrzesać 😂 dzisiaj już za późno czy jest szansa że mój pęcherzyk grzecznie czeka?🥺
nie wiadomo, ale jeśli jest tylko ochota to korzystaj :)
Ja bym działała dzisiaj również :) jeśli pik byl 4, to owu 4/5/6 niewiadomo tak naprawdę.

reklama
jak jajowody drożne to super 😊
3mam kciuki żeby się udała :)
mówisz nie invitro czy chodzi bardziej o koszty z nim związane ?
Najbardziej o koszty. W drugiej kolejności o obciążenie psychiczne. Szczerze mówiąc w tym momencie nie jestem na siłach, zeby przechodzić przez to. Nie mówię, ze mi się nie zmieni, ale jak narazie nie zamierzamy podchodzić.

Do góry