reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Najbardziej o koszty. W drugiej kolejności o obciążenie psychiczne. Szczerze mówiąc w tym momencie nie jestem na siłach, zeby przechodzić przez to. Nie mówię, ze mi się nie zmieni, ale jak narazie nie zamierzamy podchodzić.

rozumiem , ja tez się cholernie boje , ale spróbuje . wiem ze jeśli raz nie wyjdzie to już koniec ..

reklama
Trzeba duuużo rozmawiać, bo niepłodność niepostrzeżenie też moze relacji dużo zabrać. Trzeba barzo dbać o siebie nawzajem <3
Póki co jest między nami wszystko super. Ale bywa tak, ze jak dostaje okres to są ciche dni.. nie dlatego ze jest zły na mnie tylko jest smutny i tak reaguje, ze się zamyka i nie ma w nim życia

to wszytsko wkurza jeszcze bardziej ze np siostra mojego męża mieszka w Holandii i ma 2 czy ileś IVF refudndowane. Ale nie, u nas tzreba grube dziesiatki tysięcy bulić za wszystko...
Bo u nas zamiast wspierać ludzi pracujących, chcących powiększyć rodzice, wspiera się tych nierobów co robią po x dzieci z kim popadnie

niech już przyjdzie ten okres... mnie to zawsze wkurza, jak wiem, ze nic z tego a jeszcze mi sie spoznia
Żeby było śmieszniej to nie mam w ogóle skurczy jak na okres tylko chwilami mnie bolą jajniki raz jeden raz drugi i… o w okolicy pępka mam takie kłucia i mrowienia. Jutro już powinno się rozkręcić, jeszcze dziś zrobię sobie gorąca kąpiel

reklama
Do góry