reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Najbardziej o koszty. W drugiej kolejności o obciążenie psychiczne. Szczerze mówiąc w tym momencie nie jestem na siłach, zeby przechodzić przez to. Nie mówię, ze mi się nie zmieni, ale jak narazie nie zamierzamy podchodzić.

rozumiem , ja tez się cholernie boje , ale spróbuje . wiem ze jeśli raz nie wyjdzie to już koniec ..

reklama
Trzeba duuużo rozmawiać, bo niepłodność niepostrzeżenie też moze relacji dużo zabrać. Trzeba barzo dbać o siebie nawzajem <3
Póki co jest między nami wszystko super. Ale bywa tak, ze jak dostaje okres to są ciche dni.. nie dlatego ze jest zły na mnie tylko jest smutny i tak reaguje, ze się zamyka i nie ma w nim życia

to wszytsko wkurza jeszcze bardziej ze np siostra mojego męża mieszka w Holandii i ma 2 czy ileś IVF refudndowane. Ale nie, u nas tzreba grube dziesiatki tysięcy bulić za wszystko...
Bo u nas zamiast wspierać ludzi pracujących, chcących powiększyć rodzice, wspiera się tych nierobów co robią po x dzieci z kim popadnie

niech już przyjdzie ten okres... mnie to zawsze wkurza, jak wiem, ze nic z tego a jeszcze mi sie spoznia
Żeby było śmieszniej to nie mam w ogóle skurczy jak na okres tylko chwilami mnie bolą jajniki raz jeden raz drugi i… o w okolicy pępka mam takie kłucia i mrowienia. Jutro już powinno się rozkręcić, jeszcze dziś zrobię sobie gorąca kąpiel

reklama
Do góry