reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

aa mnie jak to wkurza , inni sobie nie zdają sprawy co to jest niepłodność jak to boli psychicznie jak serce pęka , łatwo jest powiedzieć będziesz miała gromadkę dzieci ! krew zalewa 🤦🏼‍♀️
nie rozmawiam już z nikim tylko robię swoje bo nikt tego nie zrozumie póki nie doświadczy
U mnie lepiej bo oprócz standardu typu „kiedy dzieci” itp To mam w rodzinie osobę, która sama ma dzieci na pstryknięcie palcem, w dodatku ma zawód związany z dziećmi, porodami, ciążami itp a potrafi zadać takie pytania, albo „to zrobicie sobie „
🤦‍♀️

reklama
taaak, dlatego my tu z dziewczynami aż białej gorączki dostajemy jak przychodzi zupełnie obca dziewczyna z jakimiś mądrościami albo rzuca pozytywnym testem ciażowym w 1 cyklu starań i mówi "nie martwcie, Wam też się uda!".... i potem gadają, ze na tym wątku jesteśmy chamskie xD
Ja się staram 2 lata i ani razu nie zaszłama w żadną, żadną ciażę. Nie miałam żadnej osranej kreski na teście poza fałszywymi, żadnej zdechłej bety chociaż z 7. Nic. Żadnej nadziei.
My 3 lata z przerwami, plus inseminacja i tez nic. Nawet pół kurva kreski. Nawet cienia cieni. Nawet na facelle nie miałam cienia. Bety w życiu nie robiłam.

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny!
Appka pokazała mi pik dopiero po tym jak wrzuciłam te blade testy. Wcześniej miałam po prostu poziom LH oznaczony jako „High”.
ciemniejsza od kontrolnej jest według mnie tak jak właśnie pokazuje apka. Czas wykorzystany owocnie? :) ten ostatni już nie jest dodatni. Cień to może sobie tam być.

taaak, dlatego my tu z dziewczynami aż białej gorączki dostajemy jak przychodzi zupełnie obca dziewczyna z jakimiś mądrościami albo rzuca pozytywnym testem ciażowym w 1 cyklu starań i mówi "nie martwcie, Wam też się uda!".... i potem gadają, że na tym wątku jesteśmy chamskie xD
Ja się staram 2 lata i ani razu nie zaszłam w żadną, żadną ciażę. Nie miałam żadnej osranej kreski na teście poza fałszywymi, żadnej zdechłej bety chociaż z 7. Nic. Żadnej nadziei.

biedna 💔
a co na to lekarze ? może pisałaś wcześniej , ale ja tu od dziś

Dziewczyny możecie rzucić swoim fachowym okiem? Czy mimo, że trzymają się w normie to jednak za wysokie są te wyniki?
IMG_20220506_141549.jpg

U mnie lepiej bo oprócz standardu typu „kiedy dzieci” itp To mam w rodzinie osobę, która sama ma dzieci na pstryknięcie palcem, w dodatku ma zawód związany z dziećmi, porodami, ciążami itp a potrafi zadać takie pytania, albo „to zrobicie sobie „
🤦‍♀️

niektórzy ludzie są bez serca
myślą ze każda kobieta musi mieć dziecko ma
mieć i koniec a co się za tym brakiem kryje to już nie wiedzą

Ogólnie to bardzo się cieszę i dziękuje Wam, ze jest to forum❤️ Oprócz tego miejsca nie mam z kim tak pogadać jak z Wami bo nie są to łatwe tematy, a ja mam wokół siebie tylko osby z dziećmi, moja mama nic zupełnie nie wie o mich problemach dlatego dziękuje, ze można tutaj sie razem wspierać ❤️

reklama
Do góry