reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Tak zrobie, to znaczy jak będzie to nie będę płakać. Ale nie planowałam tego :) po prostu z chęcią poczytam co zaobserwowalyscie u siebie, to czekanie to udręka :)
Wiele z nas, jak wskazuje nazwa wątku, stara się o ciążę, często pierwszą. Dlatego ciężko będzie wypowiedzieć się na temat objawów 🙈 ale fakt, czekanie to udręka ;)

reklama
Test dla mnie już jest chyba kiepskim wyznaczkiem. Dlatego zrobię ta bete. Dzięki dziewczyny.
daj znać jak wyniki, bo sama jestem ciekawa jak ta historia się zakończy 😉

U mnie dziś 6dpo i nawet cycki mnie nie bolą (jeszcze)... 🤔 Nie ogarniam tego cyklu 🤣 Podrzucam Wam mój wykresik (bo dawno się nim nie dzieliłam 😝), ale tym razem z flo, może jest bardziej czytelny niż z premom

Załączniki

• 031a11d2-71fa-47e6-978b-0a0c1a5487c7.jpg
    031a11d2-71fa-47e6-978b-0a0c1a5487c7.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 69
daj znać jak wyniki, bo sama jestem ciekawa jak ta historia się zakończy 😉

U mnie dziś 6dpo i nawet cycki mnie nie bolą (jeszcze)... 🤔 Nie ogarniam tego cyklu 🤣 Podrzucam Wam mój wykresik (bo dawno się nim nie dzieliłam 😝), ale tym razem z flo, może jest bardziej czytelny niż z premom
Wygląda obiecująco 😃 Ja muszę kupić termometr od nowego cyklu bo mój owulacyjny został zniszczony 🙃 Nie wiem kto i gdzie go wkladal ale końcówka złamana 🤣

Cześć dziewczyny, miłego dnia :)
Zazdroszczę tym, które mają wolne aż do poniedziałku bo ja nawet dzisiaj nadrabiam zaległości w pracy.
U mnie dzisiaj 27dc i 11dpo. Temperatura od wczoraj spada więc czekam na @. Nawet chyba nie będę testować w tym miesiącu.
Ja bym się temperaturą aż tak nie sugerowała zdarzają się czasem spadki po owulacji i to moim zdaniem nie jest wyznacznikiem że ciąży nie ma 🤷‍♀️

Cześć dziewczyny, miłego dnia :)
Zazdroszczę tym, które mają wolne aż do poniedziałku bo ja nawet dzisiaj nadrabiam zaległości w pracy.
U mnie dzisiaj 27dc i 11dpo. Temperatura od wczoraj spada więc czekam na @. Nawet chyba nie będę testować w tym miesiącu.
Wstawiam tu z innego forum stare wpisy może niektórym dziewczynom to pomoże w zafiksowaniu na temat tempki 😁 i przestaną się aż tak nią przejmować. Tego wam życzę.

Załączniki

• Screenshot_2022-01-06-22-46-00-893_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-06-22-46-00-893_com.android.chrome.jpg
    420,5 KB · Wyświetleń: 101
  • Screenshot_2022-01-06-22-48-06-973_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-06-22-48-06-973_com.android.chrome.jpg
    390,7 KB · Wyświetleń: 96
A tak z czystej ciekawości jak wy wpisujecie do flo temperaturę? Mam już flo od paru lat i nigdy nie widziałam tej opcji albo jestem ślepa. Czy to jest opcja tylko dla premium?

reklama
Do góry