reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Tak zrobie, to znaczy jak będzie to nie będę płakać. Ale nie planowałam tego :) po prostu z chęcią poczytam co zaobserwowalyscie u siebie, to czekanie to udręka :)
Wiele z nas, jak wskazuje nazwa wątku, stara się o ciążę, często pierwszą. Dlatego ciężko będzie wypowiedzieć się na temat objawów 🙈 ale fakt, czekanie to udręka ;)

reklama
Test dla mnie już jest chyba kiepskim wyznaczkiem. Dlatego zrobię ta bete. Dzięki dziewczyny.
daj znać jak wyniki, bo sama jestem ciekawa jak ta historia się zakończy 😉

U mnie dziś 6dpo i nawet cycki mnie nie bolą (jeszcze)... 🤔 Nie ogarniam tego cyklu 🤣 Podrzucam Wam mój wykresik (bo dawno się nim nie dzieliłam 😝), ale tym razem z flo, może jest bardziej czytelny niż z premom

Załączniki

• 031a11d2-71fa-47e6-978b-0a0c1a5487c7.jpg
    031a11d2-71fa-47e6-978b-0a0c1a5487c7.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 64
daj znać jak wyniki, bo sama jestem ciekawa jak ta historia się zakończy 😉

U mnie dziś 6dpo i nawet cycki mnie nie bolą (jeszcze)... 🤔 Nie ogarniam tego cyklu 🤣 Podrzucam Wam mój wykresik (bo dawno się nim nie dzieliłam 😝), ale tym razem z flo, może jest bardziej czytelny niż z premom
Wygląda obiecująco 😃 Ja muszę kupić termometr od nowego cyklu bo mój owulacyjny został zniszczony 🙃 Nie wiem kto i gdzie go wkladal ale końcówka złamana 🤣

Cześć dziewczyny, miłego dnia :)
Zazdroszczę tym, które mają wolne aż do poniedziałku bo ja nawet dzisiaj nadrabiam zaległości w pracy.
U mnie dzisiaj 27dc i 11dpo. Temperatura od wczoraj spada więc czekam na @. Nawet chyba nie będę testować w tym miesiącu.
Ja bym się temperaturą aż tak nie sugerowała zdarzają się czasem spadki po owulacji i to moim zdaniem nie jest wyznacznikiem że ciąży nie ma 🤷‍♀️

Cześć dziewczyny, miłego dnia :)
Zazdroszczę tym, które mają wolne aż do poniedziałku bo ja nawet dzisiaj nadrabiam zaległości w pracy.
U mnie dzisiaj 27dc i 11dpo. Temperatura od wczoraj spada więc czekam na @. Nawet chyba nie będę testować w tym miesiącu.
Wstawiam tu z innego forum stare wpisy może niektórym dziewczynom to pomoże w zafiksowaniu na temat tempki 😁 i przestaną się aż tak nią przejmować. Tego wam życzę.

Załączniki

• Screenshot_2022-01-06-22-46-00-893_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-06-22-46-00-893_com.android.chrome.jpg
    420,5 KB · Wyświetleń: 97
  • Screenshot_2022-01-06-22-48-06-973_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-01-06-22-48-06-973_com.android.chrome.jpg
    390,7 KB · Wyświetleń: 91
A tak z czystej ciekawości jak wy wpisujecie do flo temperaturę? Mam już flo od paru lat i nigdy nie widziałam tej opcji albo jestem ślepa. Czy to jest opcja tylko dla premium?

reklama
Do góry