reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Milego dnia dziewczyny!
Ktos testuje w najblizszych dniach??
Jeśli tak to powodzenia! 😗
Ja miałam testować w poniedziałek/wtorek ale zobaczymy co z tego będzie. Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem zauważyłam bardzo mała ilość krwi, przez noc pobolewał mnie brzuch jak na okres ale nie tak mocno. Myslalam, że okres się rozkręca ale rano już "czysto". Nie chcę sobie wkręcać, że to przez implantację i czekam cierpliwie czy @ się pojawi w niedzielę.

reklama
Ja miałam testować w poniedziałek/wtorek ale zobaczymy co z tego będzie. Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem zauważyłam bardzo mała ilość krwi, przez noc pobolewał mnie brzuch jak na okres ale nie tak mocno. Myslalam, że okres się rozkręca ale rano już "czysto". Nie chcę sobie wkręcać, że to przez implementację i czekam cierpliwie czy @ się pojawi w niedzielę.
Zazdroszcze cierpliwości 😉 ja już bym testowala 😜
Mam nadzieję że ten cykl miło Cię zaskoczy.

Czesc.
Ja mam 32 lata i podobne mysli, ze za pozno sie zdecydowalam itd.
Staramy sie od wiosny 2021 i tez nic z tego.
Ale nie mozemy sie poddac!
Jest o co walczyc. Dostaniesz tu duzo wsparcia.
dziewczyny ja też 32 lata za kilkanaście dni kończę o też mam takie myśli że za późno itd ale tu akurat wina partnera bo ja już dawno chciałam ...tylko on zwlekał bo ciągle coś, praca, stabilizacja .. no ale jestem dobrej myśli :) życzę Wam powodzenia :*

Milego dnia dziewczyny!
Ktos testuje w najblizszych dniach??
Jeśli tak to powodzenia! 😗
Ja dziś badam progesteron, u mnie 31dc ale coś mi się przestawilo i mogła być pozna owulacja lub wcale jej nie być. Brzuch mnie boli jak po treningu a nic nie ćwiczę. Jeszcze dziś pracuje , obym po pracy zdążyła na badania. Wczoraj w nocy przeszukałam wszystkie szafki za testem ciazowym bo miałam chwilę załamania psychicznego. Ale nie znalazlam. Dziś już lepiej 😃

Ja mam wszystko jakoś inaczej. Nigdzie nie widzę takiej opcji.
Hmm a może masz ustawioną kontrolę cyklu a nie zajście w ciążę i może nie ma wtedy tej opcji? Bo ja mam podstawową wersję, nie premium i mam tak jak @Zazuu

Załączniki

• IMG_20220107_084302.jpg
    IMG_20220107_084302.jpg
    91 KB · Wyświetleń: 48
I jak wrażenia?

Pytanie do czego chcesz to stosować. U mnie to było na zasadzie tonący brzytwy się chwyta. Miałam w kółko infekcje. Lekarz rozkładał ręce bo w badaniach nic nie wychodziło, oczywiście jeżeli o higienę to też zmieniłam wszystko na tak jak trzeba plus dieta i nic. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy mi to rzeczywiście pomogło - ale infekcje się skończyły. Ale tak poza tym to raczej nie było jakiegoś WOW, np. cykle mi się nie skróciły - no ale ja mam już w końcu diagnozę PCOS to raczej to tego nie wyleczy

Poczytałam co to te perły księżniczki i przeraża mnie to [emoji33]
Ja od siebie mogę polecić na wszelkie infekcje itp. Bawełniane majtki, zero wkładek, łażenie bez bielizny kiedy tylko się da i najwspanialszy w 99,9% naturalny żel do higieny intymnej od your kaya.
Teraz już używam go tylko okazjonalnie, ależ jak on o mnie zadbał!
W ogóle ich produkty są wybitne [emoji3059]

reklama
Ja to słyszałam, że niektóre dziewczyny twierdzą, że perły księżniczki uleczyły je z endo albo udrożniły jajowody :p. Ja osobiście w to nie wierzę ale widzę, że dużo osób próbuje.

Do góry