reklama
Hej jestem w podobnej sytuacji tylko starania trwaja nieco dluzej..Cięzko ale jakos trzeba przetrwac. PozdrawiamHej kochane,
Zapraszam wszystkie starające się dziewczyny na wspólne wspieranie się w roku 2022.
Miejmy nadzieję, że ten rok będzie dla nas owocny.
Zapraszam do wspólnej dyskusji i rozmów.
Część z Was mnie pewnie kojarzy w forum, część moze nie, więc napiszę kilka słów o sobie.
Lat mam 30, staram się od 17 cykli. Nigdy jeszcze nie widziałam dwóch kresek, nie przeszłam zadnego poronienia ani ciąży biochemicznej (a przynajmniej o żadnej nie wiem).
Badania podstawowe dobre, problem z nasieniem męża.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wspaniałego roku 2022
pluto_nova
Moderator
o kurcze, czyli poszła w górę... Zostaje mi tylko życzyć Ci wytrwałości w tej całej sytuacji Pamiętaj, że zawsze możesz się Nam tu wygadać i powściekać się Będzie dobrze! Trochę to potrwa, ale dasz radę - wiadomo Przesyłam kupę energii Zen (czy jak to tam, nie znam się na medytacjach )Nie, dzisiaj beta 405,4
Tekst lekarza na izbie przyjęć: Widzi Pani okazuje się, że można być trochę w ciąży
olka11135
Fanka BB :)
Jakby nie było to normalne i naturalne to teksty o byciu "trochę w ciąży" absolutnie nie są na miejscu.
Ale to było jak żartowałam z lekarką, serio to się mi ciągnie od 09.12 - ja od tego czasu wiem, że z tej ciąży nic nie będzie i już tylko żarty mi zostały. Swoje już wypłakałam
Blondi_87
Trzeba jakoś odreagować i sobie z tym radzićAle to było jak żartowałam z lekarką, serio to się mi ciągnie od 09.12 - ja od tego czasu wiem, że z tej ciąży nic nie będzie i już tylko żarty mi zostały. Swoje już wypłakałam
Anasta07
Trochę zeszło mi z odpowiedzią, ale co wejdę to nadrabiam wątek a mało czasu mam Mi wyszła wysoka z powodu przewlekłego stresu. W styczniu miałam zabieg łyżeczkowania i do lipca nic, wtedy lekarz zlecił badanie PRL+obciążenie, wtedy wyszło tylko po obciążeniu sporo ponad normę, ale nic z tym nie zrobiliśmy. Dalej się nie udawało więc chyba w listopadzie kazał powtórzyć i wtedy jedno i drugie już było ponad normę, wierzę że tabletki zadziałają, ale to dopiero miesiąc minął.A te badania prolaktyny robiłaś wcześniej czy dopiero jak nie udawało się od dłuższego czasu? Bo jestem jakby w tej samej sytuacji, z tym że krzywa cukrowa wygląda w porządku, wszystkie inne hormony w normie, a ta prolaktyna taka wysoka z powietrza chyba wyszła...
Ja biorę miesiąc z kawałkiem, czuję się jakby lepiej, spokojniejsza i mniej objawów depresyjnych, więc chyba jest lepiejU mnie też prolaktyna wysoka i żałuję, że nie zbadałam jej pół roku temu. Od dwóch tygodni biorę norprolac i ciekawa jestem jak teraz. Ale ginekolog kazała mi powtórzyć badania dopiero za trzy miesiące jeśli nie uda się zajść w ciążę do tego czasu. Dzisiaj 7 dpo więc jestem ciekawa czy coś z tego będzie w tym miesiącu
Bibi89
U mnie to było spowodowanie niskim progesteronem . Zaczęło się w 21dc trwało do 25dc a cykl sam w sobie z 27 dni wydłużył się do 46dniKochane a co myśleć o takich brązowatych uplawach. Miałam je przez jeden dzień, później i od wczoraj wieczora znowu je mam . Nigdy tak nie miałam . Nie czuje żeby to była jakaś infekcja. Jestem 5-6 dni przed @
Lea2022
Moderator
uff Bałam się, że to mogło być bolesneAle to było jak żartowałam z lekarką, serio to się mi ciągnie od 09.12 - ja od tego czasu wiem, że z tej ciąży nic nie będzie i już tylko żarty mi zostały. Swoje już wypłakałam
reklama
Z
zaz208622
Gość
Mnie osobiście trochę bawi [emoji6]
Sama tak mówiłam o swoim przypadku. Bo w sumie to jednak niby ciąża a nie ciąża
Sama tak mówiłam o swoim przypadku. Bo w sumie to jednak niby ciąża a nie ciąża
Jakby nie było to normalne i naturalne to teksty o byciu "trochę w ciąży" absolutnie nie są na miejscu.
Podziel się: