reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No to widocznie obie się nie zrozumiałyśmy. :) poza tym nie wiem co z Tobą, może wstałaś lewą nogą, albo taki Twój urok, że odpowiadasz tak uszczypliwie. Mówię jeszcze o poście dziewczyny, z której się wyśmiewasz, że czuje jakis objawy. Empatii trochę. Miłego dnia 🤡

Czasem można stracić cierpliwość jeżeli odpowiada się milion razy razy to samo.
48h po implantacji test wyjdzie pozytywny i tyle, nie ma co drążyć

Oczywiście nadal nie oznacza to, że nie jesteś w ciąży, jeżeli się owulacja przesunęła, a plamienie było z jakiegoś innego powodu to test może wyjść i nawet za 2 tygodnie

reklama
myślę, że te 2 czy 4 dni po owulacji ból podbrzusza raczej nie jest związany z czymś niepokojącym. Oczywiście jeśli będzie się nasilał i trwał jakoś długo, albo dojdą inne niepokojące sygnały to warto to zbadać, ale najprawdopodobniej to po prostu kwestia drugiej fazy cyklu.
Ja też czasem tak mam, ze od owulacji non stop czuję podbrzusze albo jajniki, a czasem cisza. Więc myślę, że nie ma się co martwić
Dzięki za pocieszenie, bo może faktycznie nie potrzebnie się martwię...

Ja już nie ogarniam. Kwas foliowy mam 14,87 przy normie od 1,6 do 19,5.
Witaminę b12 mam 317 przy normie do 914. To dlaczego homocysteina mam 13,2?
Czy to są powody to zrobienia badania na tą mutacje MTHFR?

Ja już nie ogarniam. Kwas foliowy mam 14,87 przy normie od 1,6 do 19,5.
Witaminę b12 mam 317 przy normie do 914. To dlaczego homocysteina mam 13,2?
Czy to są powody to zrobienia badania na tą mutacje MTHFR?
jesli masz mutacje mthfr, a ma ją pewnie 99% tu obecnych to przyjmowanie metyli powinno chyba obniżyć homocysteine

reklama
Do góry