Nel331
Fanka BB :)
400 złprzyjrzy sie sprawie i może będzie miał jakiś plan No i na pewno jakieś badania zleci jaki koszt wizyty wiesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
400 złprzyjrzy sie sprawie i może będzie miał jakiś plan No i na pewno jakieś badania zleci jaki koszt wizyty wiesz?
a gdzie ta wizyta?400 zł
Łódź, jeszcze nawet nie wiem gdziea gdzie ta wizyta?
ja na razie ten temat zostawiam. Nie wykluczam że może będę musiała kiedyś skorzystać. Ja do Łodzi mam z 80 km takze bez tragedii.Łódź, jeszcze nawet nie wiem gdzie
coś tam z salve medica ma do czynienia, mój był tam kiedyś właśnie ma badaniach nasienia i u androloga.Łódź, jeszcze nawet nie wiem gdzie
A ja #TeamRavenclawA u mnie w serduszku od zawsze slytherin
Ostatnio tez był wątek o tym, ze laska po pettingu umyła ręce, podtarła się po siku i jest w ciąży bo plemniki przeszły przez papier także… różne rzeczy można tu przeczytać niemające wiele wspólnego z prawdąNawet gdzieś tutaj na stronie babyboom widziałam wątek o tym, ze dziewczyna miała plamienia robiła testy i nic, dopiero po kilku dniach z krwi jej wyszło.
Super, daj znać jak po wizycie Bardzo jestem ciekawa bo czuję, ze tez u niego wyląduje przed ivfNo właśnie ide do Pasnika napisałam wtedy maila ale nie było miejsc. A dziś dzwonili, ze się zwolniło miejsce
Ja teraz tez leczę się w salve i stary tez badania tam będzie robił super przychodnia, ale ceny… olabogacoś tam z salve medica ma do czynienia, mój był tam kiedyś właśnie ma badaniach nasienia i u androloga.
Dziękuje ! Dam znać co i jak !Ostatnio tez był wątek o tym, ze laska po pettingu umyła ręce, podtarła się po siku i jest w ciąży bo plemniki przeszły przez papier także… różne rzeczy można tu przeczytać niemające wiele wspólnego z prawdą
Super, daj znać jak po wizycie Bardzo jestem ciekawa bo czuję, ze tez u niego wyląduje przed ivf
Adres przychodni: ul. Sczanieckiej 4, Łódź 93-342
Ja teraz tez leczę się w salve i stary tez badania tam będzie robił super przychodnia, ale ceny… olaboga
my tam za pierwszym razem trafiliśmy. W sumie to mój sam sie umówił tam na badanie i później też androlog.Ostatnio tez był wątek o tym, ze laska po pettingu umyła ręce, podtarła się po siku i jest w ciąży bo plemniki przeszły przez papier także… różne rzeczy można tu przeczytać niemające wiele wspólnego z prawdą
Super, daj znać jak po wizycie Bardzo jestem ciekawa bo czuję, ze tez u niego wyląduje przed ivf
Adres przychodni: ul. Sczanieckiej 4, Łódź 93-342
Ja teraz tez leczę się w salve i stary tez badania tam będzie robił super przychodnia, ale ceny… olaboga