reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A u mnie w serduszku od zawsze slytherin 💚

harry potter house pride GIF
A ja #TeamRavenclaw :D

Nawet gdzieś tutaj na stronie babyboom widziałam wątek o tym, ze dziewczyna miała plamienia robiła testy i nic, dopiero po kilku dniach z krwi jej wyszło.
Ostatnio tez był wątek o tym, ze laska po pettingu umyła ręce, podtarła się po siku i jest w ciąży bo plemniki przeszły przez papier także… różne rzeczy można tu przeczytać niemające wiele wspólnego z prawdą 🤷🏻‍♀️

No właśnie ide do Pasnika 🙈 napisałam wtedy maila ale nie było miejsc. A dziś dzwonili, ze się zwolniło miejsce
Super, daj znać jak po wizycie 🤞🏻 Bardzo jestem ciekawa bo czuję, ze tez u niego wyląduje przed ivf🙈
Adres przychodni: ul. Sczanieckiej 4, Łódź 93-342
coś tam z salve medica ma do czynienia, mój był tam kiedyś właśnie ma badaniach nasienia i u androloga.
Ja teraz tez leczę się w salve i stary tez badania tam będzie robił :) super przychodnia, ale ceny… olaboga ;)

Ostatnio tez był wątek o tym, ze laska po pettingu umyła ręce, podtarła się po siku i jest w ciąży bo plemniki przeszły przez papier także… różne rzeczy można tu przeczytać niemające wiele wspólnego z prawdą 🤷🏻‍♀️

Super, daj znać jak po wizycie 🤞🏻 Bardzo jestem ciekawa bo czuję, ze tez u niego wyląduje przed ivf🙈

Ja teraz tez leczę się w salve i stary tez badania tam będzie robił :) super przychodnia, ale ceny… olaboga ;)
Dziękuje ! Dam znać co i jak !

reklama

my tam za pierwszym razem trafiliśmy. W sumie to mój sam sie umówił tam na badanie i później też androlog.
A ja później dostałam namiary ma Banach z gamety i tam ja byłam na dwoch wizytach a on na badaniu nasienia. I tak nasz przygoda się zakończyła. Teraz z kolei mam umawiać sie na sono hsg do med artu w Poznaniu. Ja już sama nie wiem i co robić...

Do góry