reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A u mnie w serduszku od zawsze slytherin 💚

harry potter house pride GIF
A ja #TeamRavenclaw :D

Nawet gdzieś tutaj na stronie babyboom widziałam wątek o tym, ze dziewczyna miała plamienia robiła testy i nic, dopiero po kilku dniach z krwi jej wyszło.
Ostatnio tez był wątek o tym, ze laska po pettingu umyła ręce, podtarła się po siku i jest w ciąży bo plemniki przeszły przez papier także… różne rzeczy można tu przeczytać niemające wiele wspólnego z prawdą 🤷🏻‍♀️

No właśnie ide do Pasnika 🙈 napisałam wtedy maila ale nie było miejsc. A dziś dzwonili, ze się zwolniło miejsce
Super, daj znać jak po wizycie 🤞🏻 Bardzo jestem ciekawa bo czuję, ze tez u niego wyląduje przed ivf🙈
Adres przychodni: ul. Sczanieckiej 4, Łódź 93-342
coś tam z salve medica ma do czynienia, mój był tam kiedyś właśnie ma badaniach nasienia i u androloga.
Ja teraz tez leczę się w salve i stary tez badania tam będzie robił :) super przychodnia, ale ceny… olaboga ;)

Ostatnio tez był wątek o tym, ze laska po pettingu umyła ręce, podtarła się po siku i jest w ciąży bo plemniki przeszły przez papier także… różne rzeczy można tu przeczytać niemające wiele wspólnego z prawdą 🤷🏻‍♀️

Super, daj znać jak po wizycie 🤞🏻 Bardzo jestem ciekawa bo czuję, ze tez u niego wyląduje przed ivf🙈

Ja teraz tez leczę się w salve i stary tez badania tam będzie robił :) super przychodnia, ale ceny… olaboga ;)
Dziękuje ! Dam znać co i jak !

reklama

my tam za pierwszym razem trafiliśmy. W sumie to mój sam sie umówił tam na badanie i później też androlog.
A ja później dostałam namiary ma Banach z gamety i tam ja byłam na dwoch wizytach a on na badaniu nasienia. I tak nasz przygoda się zakończyła. Teraz z kolei mam umawiać sie na sono hsg do med artu w Poznaniu. Ja już sama nie wiem i co robić...

Do góry