reklama
Nel331
Fanka BB :)
Biorę folian naturell to nie wiem czy on jest ok w tej sytuacji ? Jutro mam wizytę u immunologajesli masz mutacje mthfr, a ma ją pewnie 99% tu obecnych to przyjmowanie metyli powinno chyba obniżyć homocysteine
Z
zaz208622
Gość
tak, jest ok.Biorę folian naturell to nie wiem czy on jest ok w tej sytuacji ? Jutro mam wizytę u immunologa
Daj znać co lekarz powie
Nel331
Pierwszy raz ide bo zwolniło się miejsce i nie wiem o co pytaćtak, jest ok.
Daj znać co lekarz powie
Jula19
a z tym Paśnikiem cos zakombinowalas?Biorę folian naturell to nie wiem czy on jest ok w tej sytuacji ? Jutro mam wizytę u immunologa
Moonstone
Moderator
Ja tam jestem borsukiem i jestem z tego dumnaA u mnie w serduszku od zawsze slytherin
Nel331
No właśnie ide do Pasnika napisałam wtedy maila ale nie było miejsc. A dziś dzwonili, ze się zwolniło miejscea z tym Paśnikiem cos zakombinowalas?
Jula19
Wow to Ci się mega udało!No właśnie ide do Pasnika napisałam wtedy maila ale nie było miejsc. A dziś dzwonili, ze się zwolniło miejsce
Jula19
przyjrzy sie sprawie i może będzie miał jakiś plan No i na pewno jakieś badania zleci jaki koszt wizyty wiesz?Pierwszy raz ide bo zwolniło się miejsce i nie wiem o co pytać
reklama
Nel331
No jiz drugi raz dzwonili ze się termin zwolnił tylko za 1 razem nie mogłam No ja ze śląska muszę do niego dojechaćWow to Ci się mega udało!
Podziel się: