reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

No i tak co miesiąc.. aczkolwiek jak byłam młodsza nie przypominam sobie bym miała te bóle. Zaczęło się chyba po 20stce jakoś i z roku na rok coraz bardziej boli a niedługo kończę 30. Pamiętam pierwszy raz myślam że mam jakieś problemy jelitowe zaparcia czy coś 🙈
A i jeden plus w sumie tego że równo 12 dni po tym bólu okres przychodzi

reklama
A i jeden plus w sumie tego że równo 12 dni po tym bólu okres przychodzi
Ooo muszę sprawdzić czy u mnie też jest jakaś zależność z tym okresem. Faktycznie jak się zastanowię to mam podobnie że tak nawet gdzieś koło 25rz się mi zaczęło a dopiero po 2 latach starań zaczęłam ten ból z owu kojarzyć 😂😂😂🙈🙈🙈🙈 po porodzie parę msc go nie było ale teraz wrócił i nawet za nim tęskniłam 😂 przynajmniej wiem na czym stoję 😂

Ooo muszę sprawdzić czy u mnie też jest jakaś zależność z tym okresem. Faktycznie jak się zastanowię to mam podobnie że tak nawet gdzieś koło 25rz się mi zaczęło a dopiero po 2 latach starań zaczęłam ten ból z owu kojarzyć 😂😂😂🙈🙈🙈🙈 po porodzie parę msc go nie było ale teraz wrócił i nawet za nim tęskniłam 😂 przynajmniej wiem na czym stoję 😂
Ja jeszcze w ciąży niestety nie byłam 😔 kreski albo jakieś tam cienie na testach widziałam ale potem i tak okres przyszedł. Byłam u ginekologa ostatnio 2 dni po tym bólu to potwierdził mi że owulacja była jakieś 2-3 dni temu więc chyba ten ból mam zaraz po owulacji. Jeszcze powiedział że śluz mam nadal ładny a dla mnie to on już był nie ładny 🙈

No cześć 😉 Dziewczyny jakie miałam poryte sny! No nie udźwignę tego! 🤣 Śnił mi się Nasz syn, ale już taki chodzący i uwielbiał borówki z krzaczka 🤣 We śnie zapytałam starego jak kończyliśmy spacer czy się cieszy, że ma syna, a on, że tak. Ja na to: "Ale wiesz, że to sen?" 🙆‍♀️ Potem miałam sen ze szwagrem i jego żoną (z którymi mamy sredni kontakt), że byliśmy u nich na oglądanie filmu i mieszkali w jakiejś ruderze, a na koniec miałam erotyczny sen z udziałem mego starego. Śniło mi się, że byliśmy w jakimś hoyelu, mieliśmy się bzykać, ale potem dowiedziałam się, że zrobił coś złego (nie pamiętam co) i byłam na niego wściekła i chciałam go zostawić, ale stwierdziłam, że za bardzo chce mi się bzykać i poszłam z nim do łóżka! 🤣 No ja nie wiem co się ze mną dzieje 🤣

No cześć 😉 Dziewczyny jakie miałam poryte sny! No nie udźwignę tego! 🤣 Śnił mi się Nasz syn, ale już taki chodzący i uwielbiał borówki z krzaczka 🤣 We śnie zapytałam starego jak kończyliśmy spacer czy się cieszy, że ma syna, a on, że tak. Ja na to: "Ale wiesz, że to sen?" 🙆‍♀️ Potem miałam sen ze szwagrem i jego żoną (z którymi mamy sredni kontakt), że byliśmy u nich na oglądanie filmu i mieszkali w jakiejś ruderze, a na koniec miałam erotyczny sen z udziałem mego starego. Śniło mi się, że byliśmy w jakimś hoyelu, mieliśmy się bzykać, ale potem dowiedziałam się, że zrobił coś złego (nie pamiętam co) i byłam na niego wściekła i chciałam go zostawić, ale stwierdziłam, że za bardzo chce mi się bzykać i poszłam z nim do łóżka! 🤣 No ja nie wiem co się ze mną dzieje 🤣
To cionsz!❤️😂

Hejo mądre kobietki ! Robiłam badania i mam wyniki jak poniżej. Próg to wiem, owu była, ale nie wiem czy wynik żelaza jest ok robiony dziś - 22dc, w 3dc robiłam ferrytyna i wyszla malutka 13,3. Czy to jest jednak za mały wynik żelaza ?

Załączniki

• EC1975E0-A8E8-4DB3-86C2-F551791DE76B.jpeg
    EC1975E0-A8E8-4DB3-86C2-F551791DE76B.jpeg
    129,5 KB · Wyświetleń: 100
Hejo mądre kobietki ! Robiłam badania i mam wyniki jak poniżej. Próg to wiem, owu była, ale nie wiem czy wynik żelaza jest ok robiony dziś - 22dc, w 3dc robiłam ferrytyna i wyszla malutka 13,3. Czy to jest jednak za mały wynik żelaza ?
Żelazo ładne, ale ferrytyna niska 🤔
Moze warto sobie zbadać całkowite wchłanianie żelaza

reklama
Do góry