reklama
Z
zaz208622
Gość
z jakiego dnia cyklu masz te badania?Hej, ocenicie wyniki badań? Do lekarza idę w następnym tygodniu, a się stresuje ..Zobacz załącznik 1395482Zobacz załącznik 1395483
Monii097
Fanka BB :)
13dcz jakiego dnia cyklu masz te badania?
Jula19
wiem że nie wyłapują pęknięcia. I owu powinna wystapic 24-36 godzin. Tak jest w teorii testów. Kiedy dochodzi u mnie tego nie jestem w stanie stwierdzic czy jest to dokładnie tak jak opisane w testachtesty owulacyjne nie wyłapują pęknięcia pęcherzyka graffa
Bibi89
A to było zalecenie lekarza robić akurat w tym dc ?
Z
zaz208622
Gość
a z jakiego powodu akurat tego dnia cyklu badałas to wszystko?
Nom u mnie też w tym cyklu akurat miałam tak że w poniedziałek 14 dnia cyklu podbrzusze pobolewalo ale nie tak jakoś bardzo mocno ale czułam że coś się zaczyna dziać plus śluz płodny. A u mnie dość sporo tego śluzu że nawet nie muszę sprawdzać w środku bo wystarczy że posiedzę chwilę na kibelku i zwisa na 5 cm w dół we wtorek już nic nie bolało ale znów ten zwisający śluz miałam. Za to w środę 16 dnia cyklu po południu zaczelo mocniej boleć plus ból promieniował na tyłek tak że na początku nawet jak się nie ruszałam to bolało po czasie jakimś dopiero zaczęło ustępować ale przy każdym ruchu ból. Ciezko usiąść i ciezko wstać a o bieganiu czy podskokach można pomarzyć. Jakby miałby mnie ktoś klepnac w tyłek to bym chyba wyła z bólu. I też ten śluz był w srode. Mam tyłozgięcie macicy i nie wiem czy to nie przez to tak boli za to już w czwartek i piątek śluz się zmienił więc po owulacji. Ciekawe tylko w który dzień była a testów owulacyjnych nie robiłam w tym cyklu.No ja też mam dość bolesne owu czuje jakby mi ktoś podbrzusze skopał to chyba reakcja otrzewnej na płyn który uwalnia się z pęcherzyka. Czasem nawet dwa dni się mi utrzymuje ten ból
Hipp2222
Nom u mnie też w tym cyklu akurat miałam tak że w poniedziałek 14 dnia cyklu podbrzusze pobolewalo ale nie tak jakoś bardzo mocno ale czułam że coś się zaczyna dziać plus śluz płodny. A u mnie dość sporo tego śluzu że nawet nie muszę sprawdzać w środku bo wystarczy że posiedzę chwilę na kibelku i zwisa na 5 cm w dół we wtorek już nic nie bolało ale znów ten zwisający śluz miałam. Za to w środę 16 dnia cyklu po południu zaczelo mocniej boleć plus ból promieniował na tyłek tak że na początku nawet jak się nie ruszałam to bolało po czasie jakimś dopiero zaczęło ustępować ale przy każdym ruchu ból. Ciezko usiąść i ciezko wstać a o bieganiu czy podskokach można pomarzyć. Jakby miałby mnie ktoś klepnac w tyłek to bym chyba wyła z bólu. I też ten śluz był w srode. Mam tyłozgięcie macicy i nie wiem czy to nie przez to tak boli za to już w czwartek i piątek śluz się zmienił więc po owulacji. Ciekawe tylko w który dzień była a testów owulacyjnych nie robiłam w tym cyklu.
No to witaj siostro mnie jak mąż w tyłek klepnie to ma zaraz oprdl bo tak boli
reklama
No i tak co miesiąc.. aczkolwiek jak byłam młodsza nie przypominam sobie bym miała te bóle. Zaczęło się chyba po 20stce jakoś i z roku na rok coraz bardziej boli a niedługo kończę 30. Pamiętam pierwszy raz myślam że mam jakieś problemy jelitowe zaparcia czy cośNo to witaj siostro mnie jak mąż w tyłek klepnie to ma zaraz oprdl bo tak boli
Podziel się: