reklama
Sarenka1993
Fanka BB :)
bierzesz może wiesiołka?Ja dzisiaj znowu mam jakiś rozciągliwy sluz. Naprawdę Nie wiem o co chodzi. Nie poznaje swojego ciała. Co sie teraz wyprawia. Po owu już wg mnie dawno a ten sluz co on ma niby zwiastować?!
Madlein
Ciążę? Podobno najwcześniejszy objaw to właśnie śluz. Albo rozciągliwy i przezroczysty jak przy owu, albo mleczny.Ja dzisiaj znowu mam jakiś rozciągliwy sluz. Naprawdę Nie wiem o co chodzi. Nie poznaje swojego ciała. Co sie teraz wyprawia. Po owu już wg mnie dawno a ten sluz co on ma niby zwiastować?!
Jula19
nie właśnie. Bo poprzednie cykle jak go stosowalam to właśnie mialam wrażenie że pogorszyło to mój sluz który zawsze w te dni był mega widoczny. A odkąd ten wiesiolek zaczelam brać to śluzu jakby brak. Może i w środku cos było ale musiałam się doszukiwać i sprawdzać. Teraz zrezygnowałam z wiesiolka, wzięłam moze przez pierwsze dwa dc po 2 tabletki żeby je wykorzystać po porostu. Takze to nie jego wpływ.bierzesz może wiesiołka?
Jula19
hmmm ja i ciaza nie wiem czy to w ogóle możliwe...Na pewno nie na tym etapie. Obstawiam owu w piątek wg testów owu. Piatek/sobota czułam lewy jajnik. W te dni zero seksu. Także to nie to.Ciążę? Podobno najwcześniejszy objaw to właśnie śluz. Albo rozciągliwy i przezroczysty jak przy owu, albo mleczny.
Jula19
Ciążę? Podobno najwcześniejszy objaw to właśnie śluz. Albo rozciągliwy i przezroczysty jak przy owu, albo mleczny.
Chyba jedyna opcja to przesunięcie owu. Ale nie wiem jak to odnieść do pozytywu w czwartek. Po tym pozytywnym teście więcej ich już nie robiłam.
Madlein
Wątpliwości rozwiane. Popołudniowe kreski. Jedna w 5min druga w 3min. Przez przypadek wzięłam PINKA o czułości 20 tam jeszcze nic nie ma. Czyli bardzo wczesna ciąża Jak na złość moja ginka na chorobowym do końca maja...
A teraz uwaga zbieram pomysły na to jak oryginalnie przekazać partnerowi, że będzie ojcem. Dodam, że ma fioła na punkcie ciąży i było to jego największe marzenie
A teraz uwaga zbieram pomysły na to jak oryginalnie przekazać partnerowi, że będzie ojcem. Dodam, że ma fioła na punkcie ciąży i było to jego największe marzenie
Załączniki
L
Ladycarooo
Gość
Kochana, gratulacje! <3Wątpliwości rozwiane. Popołudniowe kreski. Jedna w 5min druga w 3min. Przez przypadek wzięłam PINKA o czułości 20 tam jeszcze nic nie ma. Czyli bardzo wczesna ciąża Jak na złość moja ginka na chorobowym do końca maja...
Jednak nie wiem jak reszta dziewczyn, ale ja wolałabym o informowaniu partnera o ciaży tu nie rozmawiać. Mnie osobiście to boli - nie wiem czy kiedyś będzie mi dane informować mojego, a też marzy o ciąży. Przerobiłam w głowie różne scenariusze, czaem jak sobie za mocno wyobrażę to mam łzy w oczach, ze mi się to nie zdarzy nigdy.
Więc jeśli mozesz, zadaj to pytanie na wątku mamowym
Z
zaz208622
Gość
gratulujeWątpliwości rozwiane. Popołudniowe kreski. Jedna w 5min druga w 3min. Przez przypadek wzięłam PINKA o czułości 20 tam jeszcze nic nie ma. Czyli bardzo wczesna ciąża Jak na złość moja ginka na chorobowym do końca maja...
Podobnie jak @Ladycarooo uważam, że bardziej odpowiednim wątkiem na tematy około ciążowe jest wątek mamuś
reklama
Madlein
Wybaczcie nie pomyślałam. Ale wierzcie mi, że za mną też długa droga do tych dwóch kresek. W styczniu 2019r. straciłam bardzo wczesną ciążę, później do 2021r. nic nie zaskoczyło mimo braku stosowania zabezpieczenia (dzięki Bogu, bo tamten partner to przeszłość oddzielona bardzo grubą krechą). Później covid, zmiana partnera, no i teraz czwarty cykl z clo, w którym tak naprawdę zaciążyć nie powinnam, bo dostałam poważne leki na cukier, przy których ciąża nie jest wskazana (co wyczytałam po czasie z ulotki).
Najchętniej zostawiłabym tą wiadomość dla siebie, tylko jak w piątek haftowałam dalej jak widziałam, to pierwsze pytanie partnera było o ciążę. Wierzcie mi, że póki co powiem tylko jemu. Jak Bóg da przebrnąć spokojnie pierwszy trymestr to dopiero podzielę się tym z rodziną i przyjaciółmi.
Najchętniej zostawiłabym tą wiadomość dla siebie, tylko jak w piątek haftowałam dalej jak widziałam, to pierwsze pytanie partnera było o ciążę. Wierzcie mi, że póki co powiem tylko jemu. Jak Bóg da przebrnąć spokojnie pierwszy trymestr to dopiero podzielę się tym z rodziną i przyjaciółmi.
Podziel się: