reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

IMG_20220418_114507.jpg
jeeeest!!!! 💣💣💣 17cd 🙈🙈

reklama
Ja jak mi się uzbiera to rodzice wysyłają mi paczkę- 22kg 130 zł wiec opłaca się dużo bardziej. Do 5 dni roboczych mam w Hiszpanii pod drzwiami. Ale narazie nic nie nazbierałam 😂😂
Ja bardzo często jeżdżę w sumie, więc paczki to jedynie rozwiązanie na wyjątkowe sytuacje... Ale często też odbierałam z autokaru 😉.
Tu od czasu covid poczta zdecydowanie zawodzi, więc straciłam zaufanie.

Hej wszystkim. Wesołych Świąt!

Dawno mnie tu nie było mam nadzieję, że wiele z was zobaczyło już dwie kreski.
Mam do was pytanie.
Jestem w 52 dniu cyklu, w 37 dc pojawił się śluz płodny co mnie zaskoczyło. W 46 dc test negatywny. I teraz pytanie do was mam w domu duphaston, nie konsultowałam sie jeszcze z gin a jak się jutro umowie to minimum tydzień będę czekać na wizytę, nie wiem czy zacząć brać duphaston czy jednak poczekac co myślicie?

reklama
Oj ja nigdy poczta nie wysyłam. Tylko kurierem 😱
Aaa, to zacnie... ja jakoś zawsze unikałam z uwagi na koszty właśnie... Ale z pocztą to nie miałam wyboru - taką drogą wysłano do mnie dokumenty urzędowe, które dotarły po 3 miesiącach właśnie. Podobnie książka od mojej mamy. Przez te opóźnienia teraz generalnie wszyscy wolą... poprosić mnie, bym przywiozła im wszystko samochodem :o

Ostatnia edycja:
Do góry