reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Ja bardzo często jeżdżę w sumie, więc paczki to jedynie rozwiązanie na wyjątkowe sytuacje... Ale często też odbierałam z autokaru .Ja jak mi się uzbiera to rodzice wysyłają mi paczkę- 22kg 130 zł wiec opłaca się dużo bardziej. Do 5 dni roboczych mam w Hiszpanii pod drzwiami. Ale narazie nic nie nazbierałam
Tu od czasu covid poczta zdecydowanie zawodzi, więc straciłam zaufanie.
Bibi89
Oj ja nigdy poczta nie wysyłam. Tylko kurieremJa bardzo często jeżdżę w sumie, więc paczki to jedynie rozwiązanie na wyjątkowe sytuacje... Ale często też odbierałam z autokaru .
Tu od czasu covid poczta zdecydowanie zawodzi, więc straciłam zaufanie.
Hej wszystkim. Wesołych Świąt!
Dawno mnie tu nie było mam nadzieję, że wiele z was zobaczyło już dwie kreski.
Mam do was pytanie.
Jestem w 52 dniu cyklu, w 37 dc pojawił się śluz płodny co mnie zaskoczyło. W 46 dc test negatywny. I teraz pytanie do was mam w domu duphaston, nie konsultowałam sie jeszcze z gin a jak się jutro umowie to minimum tydzień będę czekać na wizytę, nie wiem czy zacząć brać duphaston czy jednak poczekac co myślicie?
Dawno mnie tu nie było mam nadzieję, że wiele z was zobaczyło już dwie kreski.
Mam do was pytanie.
Jestem w 52 dniu cyklu, w 37 dc pojawił się śluz płodny co mnie zaskoczyło. W 46 dc test negatywny. I teraz pytanie do was mam w domu duphaston, nie konsultowałam sie jeszcze z gin a jak się jutro umowie to minimum tydzień będę czekać na wizytę, nie wiem czy zacząć brać duphaston czy jednak poczekac co myślicie?
Z
zaz208622
Gość
Myślę, że najrozsądniej jest jednak skonsultować to z lekarzem
Bibi89
Ja bym nie wywoływała sama okresu. Skonsultuj to z lekarzem lepiejJak wezmę duphaston to będę czekać kolejne 2 tygodnie a z drugiej strony jak na razie to wgl się nie zapowiada na okres
Dzięki dziewczyny. Mam ochotę zrobić drugi test, ale wiem że to by było już psychiczneJa bym nie wywoływała sama okresu. Skonsultuj to z lekarzem lepiej
Bibi89
A rób! Nikt nie oceniaDzięki dziewczyny. Mam ochotę zrobić drugi test, ale wiem że to by było już psychiczne
reklama
Madame JS
Aaa, to zacnie... ja jakoś zawsze unikałam z uwagi na koszty właśnie... Ale z pocztą to nie miałam wyboru - taką drogą wysłano do mnie dokumenty urzędowe, które dotarły po 3 miesiącach właśnie. Podobnie książka od mojej mamy. Przez te opóźnienia teraz generalnie wszyscy wolą... poprosić mnie, bym przywiozła im wszystko samochodemOj ja nigdy poczta nie wysyłam. Tylko kurierem
Ostatnia edycja:
Podziel się: