reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Załączniki

• 278384572_1148009185963538_6438513742681238829_n.jpg
    278384572_1148009185963538_6438513742681238829_n.jpg
    127 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Cześć wszystkim! Świętujecie? Jak domowe atmosfery i dyskusje? :-)
U mnie dziś 37 dc. 6 dni opóźnienia, tylko jakieś plamienia, i to nie codziennie, od 27-28 dnia mniej-więcej. Od lat mam regularne cykle, no może +/- 1 dzień, ale nie tyle.
Czy to mogą być konsekwencje koronawirusa...? Jak długo zdarzało Wam się czekać na okres? Co może być generalnie przyczyną takiego opóźnienia? Bo ja to już myślę o menopauzie i że mnie pochowają zanim dożyję jakiegoś in vitro... :o😭

Cześć wszystkim! Świętujecie? Jak domowe atmosfery i dyskusje? :-)
U mnie dziś 37 dc. 6 dni opóźnienia, tylko jakieś plamienia, i to nie codziennie, od 27-28 dnia mniej-więcej. Od lat mam regularne cykle, no może +/- 1 dzień, ale nie tyle.
Czy to mogą być konsekwencje koronawirusa...? Jak długo zdarzało Wam się czekać na okres? Co może być generalnie przyczyną takiego opóźnienia? Bo ja to już myślę o menopauzie i że mnie pochowają zanim dożyję jakiegoś in vitro... :o😭

Wydaje mi się, że to raczej kwestia covid :p niż menopauzy

My nie świętujemy :p bo my antychrysty :D

O paniiii 70 zł wysyłka do Hiszpanii 😱 a jakbym mieszkała na kanarach to 440 zł 😱😱😱😱😱 poszaleli
No na pewno nie opłaca się zamawiać jednej rzeczy... Raz zrzuciłyśmy się ze znajomymi na dużą paczkę.
Porzuciłam chwilowo opcję proszenia rodziny o przesyłanie mi zakupionych w PL produktów, bo priorytetowe listy idą od 1 do 3 miesięcy...

Dawno mnie tu nie było, tak nieregularnie podczytuje 🙈
Powiem Ci, że ja też piłam inofem i też miałam taka suchość, a zaszłam 😉
No dla mnie to nowość bo przed ciążą też suchoty miałam. Po porodzie z kolei normalnie morze śluzu i tu nagle zaś suchoty normalnie człowiek nie nadąży 😵😵😵😵 smacznych świat kochani🥚🥚 ja już jestem najedzona jak bąk 🐝🐝🐝

reklama
No na pewno nie opłaca się zamawiać jednej rzeczy... Raz zrzuciłyśmy się ze znajomymi na dużą paczkę.
Porzuciłam chwilowo opcję proszenia rodziny o przesyłanie mi zakupionych w PL produktów, bo priorytetowe listy idą od 1 do 3 miesięcy...
Ja jak mi się uzbiera to rodzice wysyłają mi paczkę- 22kg 130 zł wiec opłaca się dużo bardziej. Do 5 dni roboczych mam w Hiszpanii pod drzwiami. Ale narazie nic nie nazbierałam 😂😂

Do góry