reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczynki pamiętajcie, że okres starań to nie ciąża. W dodatku należymy do grupy kobiet, które statystycznie najszybciej dowiadują się o ciąży. No i jeszcze jedno. 99.99% tych leków zabronionych w ciąży jest dozwolona jeśli nie ma już innego wyboru i ważniejsze jest poprawienie stanu zdrowia matki. Żyjcie normalnie ❤️
wiem, że macie racje. Ale potem moja głowa świruje. "Że może, gdyby nie ta tabletka". Ale dzisiaj już chyba nie wytrzymam i wezmę coś, inaczej przyjdzie mi siedzieć w domu. Aczkolwiek to wcale nie jest zły pomysł 😉

wiem, że macie racje. Ale potem moja głowa świruje. "Że może, gdyby nie ta tabletka". Ale dzisiaj już chyba nie wytrzymam i wezmę coś, inaczej przyjdzie mi siedzieć w domu. Aczkolwiek to wcale nie jest zły pomysł 😉
bierz na zdrowie! Naprawdę nie zrobisz tym krzywdy potencjalnej ciąży. A będziesz zdrowa i uśmiechnięta. Okres starań nie musi być okupiony męczeństwem 😁

bierz na zdrowie! Naprawdę nie zrobisz tym krzywdy potencjalnej ciąży. A będziesz zdrowa i uśmiechnięta. Okres starań nie musi być okupiony męczeństwem 😁
żeby mi to powiedział chociażby lekarz pierwszego kontaktu - nie uwierzyłbym. Ale jak mówi to @Zazuu to tak zrobię. Generalnie od wczoraj mam i tak słaby nastrój. Wiecie, rodzina, dzieci kuzyna, dzieci kuzynki. . . Słabo mi się robi jak pomyślę o 2 kolejnych dniach. Jedyny plus jest taki, że jak jadę do domu rodzinnego to czas mi szybko mija. Wrócę i już będzie coś wiadomo 😉🤞wczoraj poszłam w zwanie spać i mam tyle do nadrobienia... Chyba całą nos pisałyście 🙈

Nie męcz się i bierz 🙂 mi i tak zostały juz tylko z 2 tabletki na recepte więc jak będę u lekarza to zapytam od razu o takie bezpieczne, bo 1 opakowanie starcza mi na kilka miesięcy, a nóż się uda🤣

żeby mi to powiedział chociażby lekarz pierwszego kontaktu - nie uwierzyłbym. Ale jak mówi to @Zazuu to tak zrobię. Generalnie od wczoraj mam i tak słaby nastrój. Wiecie, rodzina, dzieci kuzyna, dzieci kuzynki. . . Słabo mi się robi jak pomyślę o 2 kolejnych dniach. Jedyny plus jest taki, że jak jadę do domu rodzinnego to czas mi szybko mija. Wrócę i już będzie coś wiadomo 😉🤞wczoraj poszłam w zwanie spać i mam tyle do nadrobienia... Chyba całą nos pisałyście 🙈
zuch dziewczyna! Każda z nas ma gorsze momenty i to zupełnie normalne. Pozwól sobie na spadek formy, a potem cyc do przodu! Najedz się dobroci 🤤🤤🤤

reklama
Do góry