reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
aj, lekarz to dopiero po świętach. Nos mi odpadnie i oczy wydrapię do tego czasu .
A mogłabyś wyjaśnić czemu nie można brać lekow na alergię w trakcie starań? Ja co prawda biore tylko doraznie raz na jakiś czas, ale troche sie przestraszyłam... dziś zdjęłam pokrowiec od kanapy i jak ten cały kurz sie uniósł to też zaczelo mi z nosa leciec, oczy całe czerwone i nic tylko drapać 😅 wziełam allertec i przeszło, biorę też clatre ale to już na receptę

Ja w zasadzie nawet bez zastanowienia biore tabsy na alergie, bo mam taką, ze nie widziałabym gdzie idę to jedno, a po drugie, jak nie biore dwa- trzy dni to mam zapalenie zatok 😅

A mogłabyś wyjaśnić czemu nie można brać lekow na alergię w trakcie starań? Ja co prawda biore tylko doraznie raz na jakiś czas, ale troche sie przestraszyłam... dziś zdjęłam pokrowiec od kanapy i jak ten cały kurz sie uniósł to też zaczelo mi z nosa leciec, oczy całe czerwone i nic tylko drapać 😅 wziełam allertec i przeszło, biorę też clatre ale to już na receptę
nigdy się nad tym nie zastanawiałam i brałam, dopiero wczoraj wieczorem jak w tym roku pierwszy raz zaatakowała mnie alergia, wyciągnęłam ulotkę o zaczęłam czytać i zarówno na tych na receptę jak i na tych bez recepty widnieje zapis odnośnie tego, że można przyjmować w ciąży i że należy skonsultować z lekarzem nawet w przypadku starań o ciążę.

nigdy się nad tym nie zastanawiałam i brałam, dopiero wczoraj wieczorem jak w tym roku pierwszy raz zaatakowała mnie alergia, wyciągnęłam ulotkę o zaczęłam czytać i zarówno na tych na receptę jak i na tych bez recepty widnieje zapis odnośnie tego, że można przyjmować w ciąży i że należy skonsultować z lekarzem nawet w przypadku starań o ciążę.
Czytam, że nie ma wystarczajacych badań żeby stwierdzić czy leki sa bezpieczne w ciąży, wiec pewnie co lekarz to opinia... ale chyba tez umówię sie na wizytę dla swietego spokoju 🙂

reklama
No u mnie to taki news ze zostało 167 dni do powrotu do seksu bez zabezpieczenia 🙄
Nie umieliśmy wybrać w sklepie prezerwatyw bo już nawet nie pamiętamy jak to jest używać tego dziadostwa 😂😂😂😂
Poza tym nic nowego 🤷🏽‍♀️
mam nadzieję, że to będzie najkrótsze 167 dni w Twoim życiu i że jak tylko w 168 dniu zedrzesz gumę ze Starego to od razu będziemy mieli hiszpańskie dziecko 😍

Do góry