reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
nie wiem jak Wy, ale ja zauważyłam na forum brak kilku dziewczyn. Zarówno tych z banem, jak i tych remontujących, tych wstrzymujących etc 😕
Ja się nie udzielam jakoś często, ale czytam, choć czasem po kilku dniach dopiero. Myślę, że każda z nas czasem ma takie dni że coś innego zajmuje głowę. Ja też się urządzam, zmieniam całe swoje życie, przeprowadzę się niedługo, tylko ta jedna diametralna zmiana nie przychodzi .....

Ja się nie udzielam jakoś często, ale czytam, choć czasem po kilku dniach dopiero. Myślę, że każda z nas czasem ma takie dni że coś innego zajmuje głowę. Ja też się urządzam, zmieniam całe swoje życie, przeprowadzę się niedługo, tylko ta jedna diametralna zmiana nie przychodzi .....
nie strasz. Ja zamierzam zmienić a nawet przywrócić swoje całe życie do góry nogami. I mam nadzieję, że ta diametralna zmiana na którą czekam też przyjdzie .

na pewno ? Może jeszcze to rozważysz ? 😉powiem Wam, że zaczynam rozważać przygarnięcie pieska. Będę mogła go raz na jakieś czas przebrać za hod-doga. Piesek @pluto-nowej mnie zachwycił. Śni mi się po nocach 😉
Mogę jedynie wysłać jej zdjęcie ze spaceru C6BB6723-6D0D-4A89-9C6B-2326E481A6BE.jpeg

reklama
Do góry