Cookie Cookie
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Zazuuu jutro wraca "z urlopu" od nas. Wydaje mi się, że pomożeMam podstawowe wyniki badań, robiłam morfo, hormony, wit d3, kwas foliowy. Dziewczyny, które jednym rzutem oka umieją zinterpretować- pomożecie? Wyniki hormonów są ogólnie w normie, ale norma a optimum to dwie różne rzeczy.
Homocysteina - 5.01 umol/l (norma 4.44-13.56)
TSH - 1.6460 uIU/ml (norma 0.270 - 4.200)
FT3 - 3.55 pg/ml (norma 2.00 - 4.40)
FT4 - 1.64 ng/ml (norma 0.90 - 1.80)
Progesteron - 19 dc, 6-7 dpo - 14.240 ng/ml
Prolaktyna 15.19 ng/ml (norma 4.79-23.30)
Anty TG 1.14 IU/ml (norma 0-4.1)
Anty TPO 11.17 IU/ml (norma 0-34)
Czy która z Was może mi pomóc uzyskać ogólny ogląd biorąc to wszystko razem?
A nie dzisiaj nawet@Zazuuu jutro wraca "z urlopu" od nas. Wydaje mi się, że pomoże
może o dzisiaj zapamiętałam, że na testowanie ma wrócić, a testowanie jutro przepraszam ostatnio za dużo "u" dałam - @Zazuu. Ciekawe czy o nas nie zapomniałaA nie dzisiaj nawet
nie wiem jak Wy, ale ja zauważyłam na forum brak kilku dziewczyn. Zarówno tych z banem, jak i tych remontujących, tych wstrzymujących etcNa pewno nie, mamy kontakt poza forum także mogę zapewnić
Prawda… od razu inna atmosferanie wiem jak Wy, ale ja zauważyłam na forum brak kilku dziewczyn. Zarówno tych z banem, jak i tych remontujących, tych wstrzymujących etc
dokładnie. Nawet mąż zauważył, że coś nie jestem tak rozbawiona jak tydzień wcześniejPrawda… od razu inna atmosfera
Ej No, ale staram się jak mogę XDdokładnie. Nawet mąż zauważył, że coś nie jestem tak rozbawiona jak tydzień wcześniej