Carolina123
Fanka BB :)
no powiem Ci, dobre podejścieBrak cierpliwości XD skoro wiem ze ten cykl na pewno się nie udał to chce już nowe rozdanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no powiem Ci, dobre podejścieBrak cierpliwości XD skoro wiem ze ten cykl na pewno się nie udał to chce już nowe rozdanie
ja chcę psa hod-doga. Jestem skłonna dla niego wstać wcześniej i pójść na spacerSpecjalnie dla Was pies hot dog oraz świąteczne renifery Ten Golden mojej siostry
A po drodze jestem umówiona do poradni leczenia niepłodności …no powiem Ci, dobre podejście
ale na tym zdjęciu nie wygląda na zadowolonego z tego, że jest hod-dogiemSpecjalnie dla Was pies hot dog oraz świąteczne renifery Ten Golden mojej siostry
Pani, toż to jeszcze nic nie wiadomo! Nie takie rzeczy się tu działyBo kochaliśmy się z finiszem w środę a tydzień później w poniedziałek była owulka najprawdopodobniej i wtedy i dzień później był jedynie preejakulat jak twierdzi mąż. Następny seks z finiszem był już w środę. Dlatego uważam ze cykl jest stracony
Cześć. Jeśli chodzi o Poznań to polecam Klinikę Bocian. Mąż był tam na badaniu nasienia tylko, więc konkretnego lekarza Ci nie polecęhej, czy któraś z Was może polecic klinikę leczenia niepłodności, najlepiej Wrocław ale może być też poznan.
Niby nie, ale ja nigdy w totka nie wygrałam także …Pani, toż to jeszcze nic nie wiadomo! Nie takie rzeczy się tu działy
mój śpi tyle co my, nie musimy wstawać specjalnieja chcę psa hod-doga. Jestem skłonna dla niego wstać wcześniej i pójść na spacer
widzę wiosenne zadania. Ja na razie nie wiem co myśleć. Staram się nie myśleć. Co dalej. Na razie żyje kwietniem. A potem będę się martwićA po drodze jestem umówiona do poradni leczenia niepłodności …