reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja mam kota do kochania, ściskania i gadania do niego jak do dziecka. Wczoraj był w pracy pan ze szczeniakiem owczarka collie (Lassie), zakochałam się 🙂 ale uwielbiam wszystkie kotki i pieski, nawet mogłabym mieć alpaki, a już tak z fantazją to fenka, wombata i wiewiórkę workowatą. Im pocieszniejsze tym lepsze... To chyba instynkt 🤔

reklama
Ja mam kota do kochania, ściskania i gadania do niego jak do dziecka. Wczoraj był w pracy pan ze szczeniakiem owczarka collie (Lassie), zakochałam się 🙂 ale uwielbiam wszystkie kotki i pieski, nawet mogłabym mieć alpaki, a już tak z fantazją to fenka, wombata i wiewiórkę workowatą. Im pocieszniejsze tym lepsze... To chyba instynkt 🤔
Fenki są (żeby nie użyć mocniejszego wyrażenia) przekochane! Uwielbiam!!!

Brak cierpliwości XD skoro wiem ze ten cykl na pewno się nie udał to chce już nowe rozdanie :D
A skąd wiesz, że na pewno? :) ogólnie rozumiem, też chcę jak najszybciej owulację, ale trzeba wrzucić na luz, bo życie minie, a my nie zauważymy czekając na tych ławkach i w piwnicach. Ja np żeby lepiej mi się czekało i czymś się zająć, kupiłam nowe suple, odstawiłam alko i zamierzam wyhodować komórkę superwoman (mąż hoduje supermana. Taki challenge 😂).
No i święta będą, szybko zleci.

A skąd wiesz, że na pewno? :) ogólnie rozumiem, też chcę jak najszybciej owulację, ale trzeba wrzucić na luz, bo życie minie, a my nie zauważymy czekając na tych ławkach i w piwnicach. Ja np żeby lepiej mi się czekało i czymś się zająć, kupiłam nowe suple, odstawiłam alko i zamierzam wyhodować komórkę superwoman (mąż hoduje supermana. Taki challenge 😂).
No i święta będą, szybko zleci.
Bo kochaliśmy się z finiszem w środę a tydzień później w poniedziałek była owulka najprawdopodobniej i wtedy i dzień później był jedynie preejakulat jak twierdzi mąż. Następny seks z finiszem był już w środę. Dlatego uważam ze cykl jest stracony

reklama
Specjalnie dla Was pies hot dog oraz świąteczne renifery 😂 Ten Golden mojej siostry 😝

Załączniki

• c9b713aa-d2f5-4e80-baaf-a41a69a90959.jpg
    c9b713aa-d2f5-4e80-baaf-a41a69a90959.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 82
  • 68dde437-9b27-4d69-bc8e-b9bf6208ddc7.jpg
    68dde437-9b27-4d69-bc8e-b9bf6208ddc7.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 80
  • 08176d8e-73f3-4543-9190-d26cb45783dc.jpg
    08176d8e-73f3-4543-9190-d26cb45783dc.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 83
Do góry