reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Objazdowka po Europie brzmi przecudnie
@Bibi89 już mnie uraczyła miejscówkami w Hiszpanii co zobaczyć 😁 Na mapce zaznaczone noclegi i początek z Naszej chaty 😜 Pierwszy nocleg Holandia, a ostatni Niemcy 😁 Całą rodziną jedziemy z Naszym sierściuchem

Załączniki

• 5363d9ed-c4a0-4725-ab8c-5b9f60abf139.jpg
    5363d9ed-c4a0-4725-ab8c-5b9f60abf139.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 63
@Bibi89 już mnie uraczyła miejscówkami w Hiszpanii co zobaczyć 😁 Na mapce zaznaczone noclegi i początek z Naszej chaty 😜 Pierwszy nocleg Holandia, a ostatni Niemcy 😁 Całą rodziną jedziemy z Naszym sierściuchem
Bosko…

My co dwa lata jeździmy do Malborka (Boże dziękuję ci za święta cierpliwość mojego męża XD) i chyba w lipcu będzie ten czas

Teraz jestem w takim momencie że forum pomogło mi się pozbierać po stracie. Wasze historie, ktoś kto przeżył tez ciężkie chwile, zrozumienie bo ludzie których to nie spotkało nie potrafią pomóc a nawet jak próbują to efekt jest odwrotny także Lepiej jak nic nie mówiąi nie robią.
Tylko że znowu teraz wasze porażki, niepowodzenia traktuje bardzo osobiście, tak samo testy pozytywne mnie ciesza, dają nadzieje ze może mnie też si3 w końcu uda ale gdzieś w środku odzywa się poczucie dlaczego to nie ja?
Będę musiała od tego trochę odetchnąć ale powoli 😜

Bosko…

My co dwa lata jeździmy do Malborka (Boże dziękuję ci za święta cierpliwość mojego męża XD) i chyba w lipcu będzie ten czas
stary ma rodzinę nas morzem (bo jego mama jest stamtąd), a ja na mazurach (zresztą w warmińsko-mazurskim się urodziłam) także mamy gdzie jeździć i trochę Nam już zbrzydło 🤣

stary ma rodzinę nas morzem (bo jego mama jest stamtąd), a ja na mazurach (zresztą w warmińsko-mazurskim się urodziłam) także mamy gdzie jeździć i trochę Nam już zbrzydło 🤣
Moje strony <3 duchowo, ale jednak

Boże, kocham wszystko co ceglane :D normalnie, stałam na Forum Romanum, sycilam się tym pięknem aż nie pomyślałam, że i tak oddałabym to wszystko za Malbork <3

reklama
Jak będzie już blizej terminu to uraczę Cie większą ilością tipów 😁😁

Do góry