Jula19
Fanka BB :)
to inna sprawa jasne. Ale nie poszłaś do niej?Tylko wiesz… mimo wszystko to chrześnica.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to inna sprawa jasne. Ale nie poszłaś do niej?Tylko wiesz… mimo wszystko to chrześnica.
W czerwcu ma na szczęście. Do tego czasu mam nadzieje się pozbieraćto inna sprawa jasne. Ale nie poszłaś do niej?
@Bibi89 już mnie uraczyła miejscówkami w Hiszpanii co zobaczyć Na mapce zaznaczone noclegi i początek z Naszej chaty Pierwszy nocleg Holandia, a ostatni Niemcy Całą rodziną jedziemy z Naszym sierściuchemObjazdowka po Europie brzmi przecudnie
Bosko…@Bibi89 już mnie uraczyła miejscówkami w Hiszpanii co zobaczyć Na mapce zaznaczone noclegi i początek z Naszej chaty Pierwszy nocleg Holandia, a ostatni Niemcy Całą rodziną jedziemy z Naszym sierściuchem
stary ma rodzinę nas morzem (bo jego mama jest stamtąd), a ja na mazurach (zresztą w warmińsko-mazurskim się urodziłam) także mamy gdzie jeździć i trochę Nam już zbrzydłoBosko…
My co dwa lata jeździmy do Malborka (Boże dziękuję ci za święta cierpliwość mojego męża XD) i chyba w lipcu będzie ten czas
Moje strony <3 duchowo, ale jednakstary ma rodzinę nas morzem (bo jego mama jest stamtąd), a ja na mazurach (zresztą w warmińsko-mazurskim się urodziłam) także mamy gdzie jeździć i trochę Nam już zbrzydło
Jak będzie już blizej terminu to uraczę Cie większą ilością tipów@Bibi89 już mnie uraczyła miejscówkami w Hiszpanii co zobaczyć Na mapce zaznaczone noclegi i początek z Naszej chaty Pierwszy nocleg Holandia, a ostatni Niemcy Całą rodziną jedziemy z Naszym sierściuchem