reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Z jednej strony ja bym poczekała jakie badania będzie chciał gin mieć aktualne a jakie mogą być ze stycznia. Ale z drugiej strony jak zrobisz aktualne to może szybciej zacznie coś działać z TobąHejo. Nadrobiłam wczorajsze wpisy. Jakiegos dola mialam. Wczoraj tez na wieczór przyszla @. Ale chyba oficjalnie dziś mogę uznać, że jest to 1 dc bo wczoraj to tyle co nic...także tego... w sumie to by mi się nawet w miarę pokrywało bo 21.03 mialam pik a więc owu gdzies mogła być 22.03.
I teraz za bardzo nie wiem co zrobić. 11.04 idę do tego nowego gina i nie wiem czy robic nowe badania ( fsh, lh, estradiol itd. ) bo ostatnie mam ze stycznia czy sprawdzic tylko prolaktyne bo w sumie już mi spadła w grudniu do 11 a ja nadal jestem na bromocornie i nie wiem czy jest sens brać dalej. Doradźcie.
Kamilad
A tu mój pomocnikZobacz załącznik 1387110
A tu moj pomocnik kochany
L
Ladycarooo
Gość
Taaaaak dawajcie zdjecia zwierzaczków
hachette
To mój bobek jak był mały i chory, podawałam mu kroplówki w domu. Spałam obok niego całe noce na podłodze przez tydzień i sprawdzałam czy jeszcze oddycha ile łez wtedy wylałam to nie zliczę dzisiaj jest w pełni zdrowym dwulatkiem, świętujemy 30.04
Jula19
no właśnie mam to rozdwojenie jaźni. Bo ja już tyle razy robiłam te FSh i lh i każdy tylko spojrzał i mówił że w porządku i nie analizowali tego...Z jednej strony ja bym poczekała jakie badania będzie chciał gin mieć aktualne a jakie mogą być ze stycznia. Ale z drugiej strony jak zrobisz aktualne to może szybciej zacznie coś działać z Tobą
Jula19
no właśnie mam to rozdwojenie jaźni. Bo ja już tyle razy robiłam te FSh i lh i każdy tylko spojrzał i mówił że w porządku i nie analizowali tego...Z jednej strony ja bym poczekała jakie badania będzie chciał gin mieć aktualne a jakie mogą być ze stycznia. Ale z drugiej strony jak zrobisz aktualne to może szybciej zacznie coś działać z Tobą
reklama
hachette
Ojej ile warstwMoj jest wiecznie w śpiulkolocie
Zobacz załącznik 1387125
Podziel się: