reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
To mój bobek jak był mały i chory, podawałam mu kroplówki w domu. Spałam obok niego całe noce na podłodze przez tydzień i sprawdzałam czy jeszcze oddycha 😢 ile łez wtedy wylałam to nie zliczę 🙈 dzisiaj jest w pełni zdrowym dwulatkiem, świętujemy 30.04 🥳

Zobacz załącznik 1387122
Mój tez bidulek. Ma alergie skórne, AZS, alergie pokarmowe, może jesc tylko swoją karmę i jeden rodzaj smaczków. Kiepsko widzi, ropieją mu oczka, kiepsko tez słyszy, uszka mojemu mu 2 razy dziennie specjalnymi kroplami. Nie ma kawałka jelita, był operowany dwa razy. Mój partner go adoptował jak miał 6 miesięcy (miał być reproduktorem ale okazało się że ma jedno jądro wiec go wyrzucili w momencie kiedy kawałek jelita wyszedł mu przez odbyt) 😭😭😭 miał nie przeżyć pierwszej operacji a ma już prawie 7 lat. Kosztuje dużo i czasem jest ciężko ale jest kochaną swinką 🐷🐖

Jeszcze myśle nad tym, czy nie kupić sobie kota… marzy mi się pies pewnej rasy ale chłop powiedział, ze wyprowadzać muszę sama, on do tego ręki nie przyłoży No i poza moim budżetem. Wiec rodzina może nam się powiększy !
Nie wierz mi, jak to nie cziłała albo york to facet się zakocha i będzie się z Tobą o smycz bił 😉

Staramy się od 2019, w kwietniu 2020 straciłam ciąże w 7-8 tyg, później leczyłam się endokrynologicznie i dochodziłam do siebie psychicznie, w 2021 rozpoczęłam stymulację cyklów z uwagi na brak owulacji. Zdiagnozowane pcos, z io już ponoć wyszłam. Robiona była drożność i cały pakiet badań z krwi przy okazji - wszystko w normie. Nasienie narzeczonego w normie. Moja gin właśnie wyciągnęła białą flagę i skierowała mnie do tego Kubika od leczenia niepłodności bo już nie jest w stanie mi pomóc. Nie wierzę w powodzenie inseminacji, myślę, ze pozostało nam tylko invitro 🤷🏻‍♀️

Tulaski ❤️
Malinowski mi mówi, że skoro w ciąże zachodzę to nie ma sensu iść w in vitro. Na pewno jest jeszcze trochę badań które możesz zrobić. Kiedy idziesz do Kubika?

I ja też mam onka 😃 to najmądrzejsze pieseły świata 🥰

Ja to się śmieje, ze jestem w związku 11 lat i mam z narzeczonym może z 10 zdjęć, za to mam jakieś 194484 zdjęć psa i to są zdjęcia z zaledwie ostatniego tygodnia 🤣
znam ten stan 😍🙈 teraz mój psyn już jest dorodnym dwuletnim mężczyzną, ale takim był bombelkiem😭😍

Załączniki

• 8bea484b-c79e-402e-a07f-e366b41cf768.jpg
    8bea484b-c79e-402e-a07f-e366b41cf768.jpg
    108,8 KB · Wyświetleń: 99
Nie wierz mi, jak to nie cziłała albo york to facet się zakocha i będzie się z Tobą o smycz bił 😉
Mój chłop jest uparty jak osioł. On do przytulania będzie pierwszy ale żeby wstać rano i wyjść z psem to już w życiu. Chociaż on bardziej się nadaje do sprzątania po psie czy nadawałby się kiedyś do przewijania dziecka niż ja 😂
Nie york ani nic z tym rZeczy bo nie lubimy

reklama
Do góry