reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dokładnie tak samo myśle. W dodatku zbliżają się święta i znów będą taktowne pytania, kiedy dzieci ? Czy nie wiemy jak to działa?
Bo się, ze jak się odpalę to będzie nieprzyjemna atmosfera i w końcu coś powiem.
wczoraj o tym myślałam, że już zaraz święta i znowu się zaczną pytania .

reklama
277294155_522813879230262_5199995596029396072_n.jpg

A ja mam takiego przybłędę :D

Jak tylko będę miała to napisze! 😃
I powiem Wam, że nic nie odpuściłam. Myślałam o ciąży w dzień i w nocy, jak jechałam do pracy, w pracy, w domu, na wykładach, czytalam setki forów na różne tematy, kompletnie nie mogłam wyrzucic tego z głowy. Nie dawałam rady o tym nie myśleć, to było silniejsze ode mnie. Chooja tam głowa hamuje to wszystko
skoro tak to u mnie może KIEDYS też się uda...;/

reklama
Hejo. Nadrobiłam wczorajsze wpisy. Jakiegos dola mialam. Wczoraj tez na wieczór przyszla @. Ale chyba oficjalnie dziś mogę uznać, że jest to 1 dc bo wczoraj to tyle co nic...także tego... w sumie to by mi się nawet w miarę pokrywało bo 21.03 mialam pik a więc owu gdzies mogła być 22.03.
I teraz za bardzo nie wiem co zrobić. 11.04 idę do tego nowego gina i nie wiem czy robic nowe badania ( fsh, lh, estradiol itd. ) bo ostatnie mam ze stycznia czy sprawdzic tylko prolaktyne bo w sumie już mi spadła w grudniu do 11 a ja nadal jestem na bromocornie i nie wiem czy jest sens brać dalej. Doradźcie.

Do góry