reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja to się śmieje, ze jestem w związku 11 lat i mam z narzeczonym może z 10 zdjęć, za to mam jakieś 194484 zdjęć psa i to są zdjęcia z zaledwie ostatniego tygodnia 🤣
Screenshot_20220406-114744_Gallery.jpg

To moja przeciętna galeria w telefonie :D jakis test ciazowy, żarcie i kot xD

reklama
Mój tez bidulek. Ma alergie skórne, AZS, alergie pokarmowe, może jesc tylko swoją karmę i jeden rodzaj smaczków. Kiepsko widzi, ropieją mu oczka, kiepsko tez słyszy, uszka mojemu mu 2 razy dziennie specjalnymi kroplami. Nie ma kawałka jelita, był operowany dwa razy. Mój partner go adoptował jak miał 6 miesięcy (miał być reproduktorem ale okazało się że ma jedno jądro wiec go wyrzucili w momencie kiedy kawałek jelita wyszedł mu przez odbyt) 😭😭😭 miał nie przeżyć pierwszej operacji a ma już prawie 7 lat. Kosztuje dużo i czasem jest ciężko ale jest kochaną swinką 🐷🐖
Ja uwazam, ze mojego utrzymała przy życiu moja miłość i upór, w Waszym przypadku na pewno było tak samo ❤️ Straciłam ciąże 09.04, on urodził się 30.04 a odebraliśmy go w czerwcu, powiedziałam, ze jak stracę i jego to tego nie przeżyję, no i nie miał wyjścia, musiał ze mną zostać :)

Mój tez już poważny facet, śpi z mama tylko jak tata nie patrzy 😀Zobacz załącznik 1387135
jesu jaki jest podobny do mojego synka 😍😍 z tą różnicą, że mój syn śpi z matką i ojcem i jeszcze robimy mu miejsce 😂 Stary nie raz czeka az sie syn wyśpi na jego miejscu żeby go nie budzić i dopiero sie kładzie 😂 ostatnio spał na ramie łóżka bez kołdry (mi też się regularnie zdarza) bo synek tak słodko usnął na środku😭❤️

Cudowne macie zwierzaki!

A to nasz zestaw antydepresentów. Pieseł nie jest nasz osobisty, jest teściów ale wypożyczany go sobie regularnie na tydzień - dwa ku jego i naszej uciesze. Za to prosiak jest nasz osobisty - prawdziwa zwierzęca feministka. Chciałam aby miała potomstwo ale atakowała kandydata, mimo że kandydat bardzo urodziwy i sympatyczny 🥰 Prawdziwa introwertyczka. Mamy jeszcze patyczaki ale nie wiem, czy się nie przestraszycie zdjęcia 😅

Załączniki

• 61BEC225-7C28-48D5-B974-03F179431AA0.jpeg
    61BEC225-7C28-48D5-B974-03F179431AA0.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 68
  • 05777B72-F483-489A-B117-38A212C12BE6.jpeg
    05777B72-F483-489A-B117-38A212C12BE6.jpeg
    2,2 MB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry