reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hejo. Nadrobiłam wczorajsze wpisy. Jakiegos dola mialam. Wczoraj tez na wieczór przyszla @. Ale chyba oficjalnie dziś mogę uznać, że jest to 1 dc bo wczoraj to tyle co nic...także tego... w sumie to by mi się nawet w miarę pokrywało bo 21.03 mialam pik a więc owu gdzies mogła być 22.03.
I teraz za bardzo nie wiem co zrobić. 11.04 idę do tego nowego gina i nie wiem czy robic nowe badania ( fsh, lh, estradiol itd. ) bo ostatnie mam ze stycznia czy sprawdzic tylko prolaktyne bo w sumie już mi spadła w grudniu do 11 a ja nadal jestem na bromocornie i nie wiem czy jest sens brać dalej. Doradźcie.
Mimo wszystko jest już kwiecień. Ja bym zrobiła ponownie te badania by nie tracić czasu jak jednak nowy gin będzie chciał mieć świeże.

Na pewno, ja już w tym cyklu czekałam na okres. A tu taka niespodzianka. Choć wiadomo, że różnie się wszystko może potoczyć, narazie jestem w ciąży i tyle. Teraz donosic to druga sprawa
Totalnie rozumiem Twoją powściągliwość, po prostu w pewnym momencie człowiek wie, ze to dopiero początek długiej drogi najeżonej kolcami. Mam nadzieję, ze dzisiejszy wynik da Ci spokój w głowie i w sercu, zobacz ile tu palców dla Ciebie zaciśniętych :)

Cześć! Widzę, że jest temat o zwierzakach <3
Moje największe osiągnięcie w relacji z mężem to zrobienie z pana ,,nigdy psa w mieszkaniu'' totalnego psiego tatę :D Wymiękał z tą surowością, kiedy spodobały mu się goldeny, ale największa zmiana była jak wzięliśmy psa na dom tymczasowy. Cudowny mieszaniec, ale z problemami behawiorystycznymi (bardzo lękliwy+ silna fobia dźwiękowa). Po 4 dniach u nas już go nie chcieliśmy oddawać i adoptowaliśmy.
Stary dalej się zachwyca goldenami, ja szaleję za wyżłami weimarskimi ale jak tak gadamy o ewentualnym powiększeniu rodziny o drugiego psa w przyszłości, to w sumie nie myślimy o innych opcjach niż bida ze schroniska czy fundacji.

Totalnie rozumiem Twoją powściągliwość, po prostu w pewnym momencie człowiek wie, ze to dopiero początek długiej drogi najeżonej kolcami. Mam nadzieję, ze dzisiejszy wynik da Ci spokój w głowie i w sercu, zobacz ile tu palców dla Ciebie zaciśniętych :)
Bardzo dziękuję, tak nie chciałam robić bety tylko czekać, a teraz się niecierpliwie kiedy będą wyniki 😂🙈

20220405_115022.jpg

A tu moj pomocnik kochany

reklama
Cześć! Widzę, że jest temat o zwierzakach <3
Moje największe osiągnięcie w relacji z mężem to zrobienie z pana ,,nigdy psa w mieszkaniu'' totalnego psiego tatę :D Wymiękał z tą surowością, kiedy spodobały mu się goldeny, ale największa zmiana była jak wzięliśmy psa na dom tymczasowy. Cudowny mieszaniec, ale z problemami behawiorystycznymi (bardzo lękliwy+ silna fobia dźwiękowa). Po 4 dniach u nas już go nie chcieliśmy oddawać i adoptowaliśmy.
Stary dalej się zachwyca goldenami, ja szaleję za wyżłami weimarskimi ale jak tak gadamy o ewentualnym powiększeniu rodziny o drugiego psa w przyszłości, to w sumie nie myślimy o innych opcjach niż bida ze schroniska czy fundacji.
Golden to cudo pies ❤️ Kocham mojego całym serduchem ❤️

Do góry