reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Chow to kupa kasy na szczeniora a później ile kasy na utrzymanie 🙈 i chociaż uwazam, ze na psy rasowe nie warto szczędzić kasy, to trzeba miec świadomość ile pies kosztuje i jakiś zapas na nieprzewidziane okazje - mój kosztował mnie 4800, w trzecim mcu życia zachorował na parwo i w ciągu tygodnia zostawiłam u weta pół wypłaty, karma dla dorosłego średnio kosztuje mnie 550zl/mc, jeździmy do fryzjera raz na 3-4mce (mam onka ale z chowem tez na pewni trzeba będzie jeździć), teraz musimy jechać do stomatologa bo pękła mu jedynka i już nam zapowiedzieli ze +/- 1500🙈 ale nie żałuje ani złotówki, wydałabym sto razy tyle gdyby byla taka potrzeba, dla mojego psiura zrobię wszystko 😀
Boziu mas chowa ? Pokazuj proszę 🙏
Zdaje sobie sprawę z tego, ile to kasy , przekopałam cały internet, czytałam wszystko o tych kudlaczach. Dzwoniliśmy nawet po hodowlach ale są zapisany np. Dwa lata do przodu i cena 10k

reklama
Dlaczego ? Mie znam się za bardzo na kotach, dopiero wchodzę w temat. Wiem ze Brytyjczyi są aspołeczne
Bo prawie wyparły rusałki na Wyspach. Drugi Powód jest dosyć prozaiczny: lubię ich smukłość

Załączniki

• B63FF32A-82E7-4021-B987-5DCDD780D895.jpeg
    B63FF32A-82E7-4021-B987-5DCDD780D895.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 67
Bardzo mi przykro. Mnie na hsg ulokowali na oddziale położniczym i tez oczywiście wszędzie ciężarne, po tylu latach starań o to by beta choćby drgnęła to naprawdę ciężkie przeżycie patrzeć na brzuszki, słuchać bicia serc na ktg itd 😢
Nooo ciężko... I pewnie jeszcze długo tak będzie... krew oddana teraz trzymamy kciuki za spadek 🤞 chętnie oddam betę bardziej potrzebującym 😁

Boziu mas chowa ? Pokazuj proszę 🙏
Zdaje sobie sprawę z tego, ile to kasy , przekopałam cały internet, czytałam wszystko o tych kudlaczach. Dzwoniliśmy nawet po hodowlach ale są zapisany np. Dwa lata do przodu i cena 10k
Nie mam kochana, mam owczarka :) ale mam na siedlu dwa chowki i nie chcesz wiedzieć jak wyglądają na spacerach na jesieni 🤣 przez pandemię ludzie trochę powariowali z kupowaniem psów i przez to tez ceny wystrzeliły na maksa do góry, z kolei teraz przez wojnę tendencja się odwraca, nikt psów nie kupuje i hodowcy nie mają co robić ze szczeniakami 🙈 chow chow to dość specyficzna i niezbyt popularna rasa wiec na pewno psy będą droższe ale już nie powinno być takiego czasu oczekiwania :)

reklama
Do góry