reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Halo, laski, co tu taka cisza nastała?
Co porabiacie?
Serio pytasz? Dobra.
W pracy, w której płacą mi dziś za 4 godziny, byłam od 10 do 19... Tańczyłam Poloneza, a potem zaczęłam się przygotowywać do jutrzejszej hospitacji. Jutro są urodziny mojego męża również, w sumie nie bardzo zdążyłam się przygotować...
A tak poza tym to gdzieś tam chciałabym mieć dziecko kiedyś... :-(((

Dzięki za pamięć. Tak, myślałam o prof malinowskim :) w każdym razie ja za tydzień idę do dr Kubika w Salve, opinie na znanym lekarzu ma same dobre to zobaczymy. Podpytam go tez jakie ma podejście do immuno, bo chyba podejdę tylko raz do iui i później już będę chciała iść w ivf 🤷🏻‍♀️
Przepraszam, ale nie pamietam Twojej historii, nie wiem jakie badania masz już za sobą itp. W Salve byłam u dr Kłosińskiego i byłam zadowolona, ale wtedy byliśmy jeszcze nastawieni na in vitro i u nich mieliśmy do niego podchodzić.

@Nel331 @hachette
Obiecałam dać znać jak po wizycie u dr Malinowskiego. Na razie nie powiem chyba nic więcej niż do tej pory, bo póki co o immunologii jeszcze nie rozmawiamy. Dostałam skierowanie na laparo po cp (miałam cp w styczniu i podany metotreksat), planuję umówić się na maj a w czerwcu zaczynamy z immunologią, więc wtedy będę w stanie powiedzieć zdecydowanie więcej. Póki co powiedział, że badań immunologicznych jest od groma i ciut ciut, w sumie za ok 7500 zł. Część zrobimy w Matce Polce ale wiadomo, NFZ kokosów na diagnostykę nie daje. No i wydaje się być takim małomówny nieśmiałym doktorkiem, ale mam nadzieję że jest skuteczny. @hachette pisałaś o Malinowskim ale zdaje się o profesorze. Prof to jego ojciec ;)
Dziękuje Ci bardzo za informacje! Ja właśnie czekam w kolejce na badania krwi z tej rozpiski od Oli i zobaczymy jutro na wizycie co mi się znów zadziało, czy znow polipy czy coś innego będzie grane. 7 kwietnia podejmuje wyzwanie zapisać się do Paśnika 💪

Siedzę a labo i czekam na zrobienie bety. Dzisiaj test wyszedł już z wyrazna kreska, więc chyba jednak jest ten cionsz. Jakoś do mnie to nie dociera jeszcze... Tyle starań, a tu coś pykło.
Nie potrafię się jednak do końca cieszyć. Ja jestem osobą bardzo empatyczna, najbardziej bym się cieszyła, jak jeszcze Wy byście zobaczyły 2 kreski. Ja bardzo rozumiem ten ból, frustrację, wściekłość, niemoc. Chciałabym moc dzielić z Wami to wszystko, a tak to siedzę i myślę o każdej z Was.
Nie mam natomiast wątpliwości, że każda z Was to czeka, predzej czy później, ale się uda.

Siedzę a labo i czekam na zrobienie bety. Dzisiaj test wyszedł już z wyrazna kreska, więc chyba jednak jest ten cionsz. Jakoś do mnie to nie dociera jeszcze... Tyle starań, a tu coś pykło.
Nie potrafię się jednak do końca cieszyć. Ja jestem osobą bardzo empatyczna, najbardziej bym się cieszyła, jak jeszcze Wy byście zobaczyły 2 kreski. Ja bardzo rozumiem ten ból, frustrację, wściekłość, niemoc. Chciałabym moc dzielić z Wami to wszystko, a tak to siedzę i myślę o każdej z Was.
Nie mam natomiast wątpliwości, że każda z Was to czeka, predzej czy później, ale się uda.
Poka test! Poka! 😍✊

No i taka postawę to ja rozumiem a nie ze jakaś sobota! ;)

reklama
Ale wspaniale! Czekam na bete!

Do góry