reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ale wspaniale! Czekam na bete!
Jak tylko będę miała to napisze! 😃
I powiem Wam, że nic nie odpuściłam. Myślałam o ciąży w dzień i w nocy, jak jechałam do pracy, w pracy, w domu, na wykładach, czytalam setki forów na różne tematy, kompletnie nie mogłam wyrzucic tego z głowy. Nie dawałam rady o tym nie myśleć, to było silniejsze ode mnie. Chooja tam głowa hamuje to wszystko

Siedzę a labo i czekam na zrobienie bety. Dzisiaj test wyszedł już z wyrazna kreska, więc chyba jednak jest ten cionsz. Jakoś do mnie to nie dociera jeszcze... Tyle starań, a tu coś pykło.
Nie potrafię się jednak do końca cieszyć. Ja jestem osobą bardzo empatyczna, najbardziej bym się cieszyła, jak jeszcze Wy byście zobaczyły 2 kreski. Ja bardzo rozumiem ten ból, frustrację, wściekłość, niemoc. Chciałabym moc dzielić z Wami to wszystko, a tak to siedzę i myślę o każdej z Was.
Nie mam natomiast wątpliwości, że każda z Was to czeka, predzej czy później, ale się uda.
Życzę Ci, żeby te dwie kreski okazały się zdrową, upragnioną dziewczynką albo chłopcem! Trzymam kciuki! ❤

Siedzę a labo i czekam na zrobienie bety. Dzisiaj test wyszedł już z wyrazna kreska, więc chyba jednak jest ten cionsz. Jakoś do mnie to nie dociera jeszcze... Tyle starań, a tu coś pykło.
Nie potrafię się jednak do końca cieszyć. Ja jestem osobą bardzo empatyczna, najbardziej bym się cieszyła, jak jeszcze Wy byście zobaczyły 2 kreski. Ja bardzo rozumiem ten ból, frustrację, wściekłość, niemoc. Chciałabym moc dzielić z Wami to wszystko, a tak to siedzę i myślę o każdej z Was.
Nie mam natomiast wątpliwości, że każda z Was to czeka, predzej czy później, ale się uda.

Pięknie 😍
Wiecie, ja się tak cieszę ze wszystkich kresek jakby moje były.. Jakoś tak zawsze ta kolejna dobra wiadomość podnosi mnie na duchu. Wiecie, że jednak to się udaje :)

reklama
Do góry