reklama
Ceonis
Fanka BB :)
Możliwe. A jak długi miałaś okres?A możliwe jest żeby owu przyszła tak szybko tj 7 dnia cyklu ? Jak zawsze była około 14 dnia cyklu ? Nie mam niestety możliwości pójść na monitoring w tym tygodniu, ale zastanawiam sie
pluto_nova
Moderator
chilluję sobie na kanapie pod kocykiem i wino mnie woła z kuchni Mój stan psychiczny na teraz: mam wyj*bane na wszystko, nawet nie chce mi się wstać do kibla, pomimo, że chce mi się sikuHalo, laski, co tu taka cisza nastała?
Co porabiacie?
Bibi89
Ja tez na kanapie ze starym. Jem laysy i popijam bezalkoholowym piwem... jaka ciąża taki alkohol jutro rano badanie bety w szpitalu, mam nadzieję że pięknie spadachilluję sobie na kanapie pod kocykiem i wino mnie woła z kuchni Mój stan psychiczny na teraz: mam wyj*bane na wszystko, nawet nie chce mi się wstać do kibla, pomimo, że chce mi się siku
pluto_nova
Moderator
trzymam kciuki Ja też ze starym, mam chipsy w szafce w kuchni, ale nie chce mi się po nie iśćJa tez na kanapie ze starym. Jem laysy i popijam bezalkoholowym piwem... jaka ciąża taki alkohol jutro rano badanie bety w szpitalu, mam nadzieję że pięknie spada
Bibi89
Wyslij któreś z dzieci niech wam przyniesietrzymam kciuki Ja też ze starym, mam chipsy w szafce w kuchni, ale nie chce mi się po nie iść
pluto_nova
Moderator
aktualizacja: stary mi przyniósł i się objadam paprykowymitrzymam kciuki Ja też ze starym, mam chipsy w szafce w kuchni, ale nie chce mi się po nie iść
pluto_nova
Moderator
nie bo Eliza sra, a Krystian idzie z psemWyslij któreś z dzieci niech wam przyniesie
reklama
Bibi89
DIewczynki nie srają!nie bo Eliza sra, a Krystian idzie z psem
Podziel się: