reklama
Lena1984
Fanka BB :)
Miałaś już tak kiedyś? Mnie przy owu czasem tak boli, że chodzić nie mogęJestem w 18dc a macica mnie boli jak w najgorszy okres mam wrażenie jakby chciała spierniczać z mojego popieprzonego organizmu
Ankosik
No to nie mam pojęcia co się u mnie dzieje, ale nawet jak weszłam na stronę premom i tam był odnośnik to pobrania apki to wyskakuje mi błądZobacz załącznik 1386923
U mnie jest normalnie
Moonstone
Moderator
Który dzień cyklu? Miałaś już rownie długie? Ja w październiku miałam 40 dniowy cykl. Wszystko było ok.No niestety beta ujemna. Ciekawe czemu to spóźnienie. Czy waszym zdaniem powinnam się już umówić do lekarza, dziś już 8 dzień opóźnienia.....
Szkoda ze ujemna
hachette
Nie miałam, ja nie mam naturalnych owulacji. Może to przez to, ze to pierwszy cykl bez ovitrelle od chyba roku?Miałaś już tak kiedyś? Mnie przy owu czasem tak boli, że chodzić nie mogę
35 dzień cyklu normalnie 26/27 i okresu nie widać...Który dzień cyklu? Miałaś już rownie długie? Ja w październiku miałam 40 dniowy cykl. Wszystko było ok.
Szkoda ze ujemna
Czy to możliwe że w wieku 36 lat zaczyna mi się menopauza???35 dzień cyklu normalnie 26/27 i okresu nie widać...
Moonstone
Moderator
Spokojnie. Jak już mowilam, ja w październiku miałam 40dniowy a nie sadze żebym w wieku 32 lat miała ją mieć. A zwykle mam 28/29Czy to możliwe że w wieku 36 lat zaczyna mi się menopauza???
reklama
Hipp2222
Może być że bez wywołanej owulacji organizm nie może się połapać co jest grane. Jak cię bardzo niepokoi a masz możliwość to podejdź sobie na USG. Może jakaś torbiel powstała i blokuje okres. Masz jakieś bóle?Nie miałam, ja nie mam naturalnych owulacji. Może to przez to, ze to pierwszy cykl bez ovitrelle od chyba roku?
Podziel się: