pluto_nova
Moderator
moja sra, na swoich własnych chrzcinach posrała się po pachyDIewczynki nie srają!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja sra, na swoich własnych chrzcinach posrała się po pachyDIewczynki nie srają!
czyli moj stan zawszechilluję sobie na kanapie pod kocykiem i wino mnie woła z kuchni Mój stan psychiczny na teraz: mam wyj*bane na wszystko, nawet nie chce mi się wstać do kibla, pomimo, że chce mi się siku
Przyjmujesz ofertę?czyli moj stan zawsze
takPrzyjmujesz ofertę?
Ja tez na kanapie ze starym. Jem laysy i popijam bezalkoholowym piwem... jaka ciąża taki alkohol jutro rano badanie bety w szpitalu, mam nadzieję że pięknie spada
A poza tym pseudo chillem z czipsami to jak się czujesz?Ja tez na kanapie ze starym. Jem laysy i popijam bezalkoholowym piwem... jaka ciąża taki alkohol jutro rano badanie bety w szpitalu, mam nadzieję że pięknie spada
Ożesz Ty, takie intymne sekrety zdradzać. Nie wiem czy by Ci wybaczyła jakby wiedziała, że na forum o jej defekacji rozprawiaszmoja sra, na swoich własnych chrzcinach posrała się po pachy
ona się nie dowie, chyba mogę Wam ufać?Ożesz Ty, takie intymne sekrety zdradzać. Nie wiem czy by Ci wybaczyła jakby wiedziała, że na forum o jej defekacji rozprawiasz
Fizycznie dzis całkiem nieźle, dziękuję ze pytasz. Dziś nic mnie nie boli. Psychicznie jest kiepsko, jak to po stracie... potrzeba czasuA poza tym pseudo chillem z czipsami to jak się czujesz?
Czy poza CP mialas jeszcze jakieś nieudane ciążę czy to ze względu na CP robisz immunologie?@Nel331 @hachette
Obiecałam dać znać jak po wizycie u dr Malinowskiego. Na razie nie powiem chyba nic więcej niż do tej pory, bo póki co o immunologii jeszcze nie rozmawiamy. Dostałam skierowanie na laparo po cp (miałam cp w styczniu i podany metotreksat), planuję umówić się na maj a w czerwcu zaczynamy z immunologią, więc wtedy będę w stanie powiedzieć zdecydowanie więcej. Póki co powiedział, że badań immunologicznych jest od groma i ciut ciut, w sumie za ok 7500 zł. Część zrobimy w Matce Polce ale wiadomo, NFZ kokosów na diagnostykę nie daje. No i wydaje się być takim małomówny nieśmiałym doktorkiem, ale mam nadzieję że jest skuteczny. @hachette pisałaś o Malinowskim ale zdaje się o profesorze. Prof to jego ojciec