reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dzisiaj dzwonił do mnie budowlaniec i będziemy lecieć z powiększeniem poddasza! W nowym pokoju walniemy sobie garderobę i wstawimy łóżko, żeby tam spać, a aktualna sypialnia ma być dla tego stworzenia co to go nie możemy spłodzić! Czyli będziemy mieli 5 pokoi! Od razu trzeba będzie odświeżyć pokoje dzieciaków, bo trochę wyrosły z aktualnych wystrojów 🤣 A co to oznacza?! Że będzie MALOWANE! Jebać ten cykl, następny to będzie 🔥 🤣
no jak malowanie to cionża gwarantowana xD

Dzisiaj dzwonił do mnie budowlaniec i będziemy lecieć z powiększeniem poddasza! W nowym pokoju walniemy sobie garderobę i wstawimy łóżko, żeby tam spać, a aktualna sypialnia ma być dla tego stworzenia co to go nie możemy spłodzić! Czyli będziemy mieli 5 pokoi! Od razu trzeba będzie odświeżyć pokoje dzieciaków, bo trochę wyrosły z aktualnych wystrojów 🤣 A co to oznacza?! Że będzie MALOWANE! Jebać ten cykl, następny to będzie 🔥 🤣
Ło Pani! Malownie to cionż jak nic :p

Hej dziewczyny, przyszłam z nowiną, ze dostałam tą pracę. Dorzucili jeszcze 6 stów do tego co chciałam xD
No ale teraz oczywiście muszę przerwać starania chociaż na kilka miesięcy...
Gratulacje 🥳 a ja bym seksiła się dalej 😛 a nóż zajmiesz się nową pracą i wydawaniem wypłaty i coś się zadzieje pozytywnego 🤞🥰

przypominam Ci, że od prawie dwoch lat uprawiam regularny seks z finiszem w środku cały cykl i w ciążę nie zaszłam :D więc może wstrzymaj się z szukaniem koleżanki, co? xD
Przypomina mi się moja nowa upragniona praca za pierwsze super pieniądze. Staraliśmy się juz prawie dwa lata o dziecko więc nie liczyłam na cud. I jak minęły 3 miesiące w nowej pracy i dali mi umowę na 3 lata to bach dwie kreski 😄 Także ten... Może sytuacja się powtórzy u Ciebie 😉

reklama
Do góry