reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Ja dziś ból jajników, przed chwila już śluz z bladoróżowa krwią tak więc znów ch**** z tego. Zawsze mam 16 dni między owulka a okresem wiec k.. idealnie w owulke były seks nawet dwa razy.
Do dupy z tym wszystkim
To samo. Wydaje mi sie, że seks byl idealnie w owulacje wrecz. I co, govvno.

reklama
nie rob tego bo później będziesz sie tylko zadręczać...ja też po łyżeczkowaniu musialam czekać 3 miesiące ze względu na dodatnie cmv i jak ze dwa tygodnie po się kochaliśmy bez zabezpieczenia to myslalam że osiwieje i miałam do siebie wyrzuty jak mogłam do tego dopuścić. Ale w pierwszej chwili pomyslalam właśnie ze przecież u mnie ciaza nie pojawia się na zawołanie.
potwierdzam. Też tak miałam.. a później tak schizowałam na maksa 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 mężuś oczywiście nie miał z tym żadnego problemu i miał swoje mONdre argumenty🥴, a ja świrowałam później miesiąc 🙈

Ps. Polecam testy owu. Z action za dyszkę. Dają radę i odziwo pokrywa mi się peak z apką.. pierwszy raz od 4 miesięcy coś się zgadza w moim cyklu.

A skąd masz pewność, że owu była wtedy kiedy myślisz? Skoro okres się spoźnia to zazwyczaj przez przesunięcie owulacji. 🙂
Nie, nie mam pewności, że wtedy i gdybam po objawach. Właśnie wiem, ze sie przesunela o 3 dni prawdopodobnie, wiec jak mam kalendarzowy termin okresu na wczoraj to myślę, że dostane go we wtorek

Nie, nie mam pewności, że wtedy i gdybam po objawach. Właśnie wiem, ze sie przesunela o 3 dni prawdopodobnie, wiec jak mam kalendarzowy termin okresu na wczoraj to myślę, że dostane go we wtorek
A nie myślałaś żeby mierzyć temperaturę?:) Z wykresu na prawdę można wiele wyczytać i wtedy dużo gdybania odchodzi :)

reklama
Do góry