reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ja dziś ból jajników, przed chwila już śluz z bladoróżowa krwią tak więc znów ch**** z tego. Zawsze mam 16 dni między owulka a okresem wiec k.. idealnie w owulke były seks nawet dwa razy.
Do dupy z tym wszystkim
To samo. Wydaje mi sie, że seks byl idealnie w owulacje wrecz. I co, govvno.

reklama
nie rob tego bo później będziesz sie tylko zadręczać...ja też po łyżeczkowaniu musialam czekać 3 miesiące ze względu na dodatnie cmv i jak ze dwa tygodnie po się kochaliśmy bez zabezpieczenia to myslalam że osiwieje i miałam do siebie wyrzuty jak mogłam do tego dopuścić. Ale w pierwszej chwili pomyslalam właśnie ze przecież u mnie ciaza nie pojawia się na zawołanie.
potwierdzam. Też tak miałam.. a później tak schizowałam na maksa 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 mężuś oczywiście nie miał z tym żadnego problemu i miał swoje mONdre argumenty🥴, a ja świrowałam później miesiąc 🙈

Ps. Polecam testy owu. Z action za dyszkę. Dają radę i odziwo pokrywa mi się peak z apką.. pierwszy raz od 4 miesięcy coś się zgadza w moim cyklu.

A skąd masz pewność, że owu była wtedy kiedy myślisz? Skoro okres się spoźnia to zazwyczaj przez przesunięcie owulacji. 🙂
Nie, nie mam pewności, że wtedy i gdybam po objawach. Właśnie wiem, ze sie przesunela o 3 dni prawdopodobnie, wiec jak mam kalendarzowy termin okresu na wczoraj to myślę, że dostane go we wtorek

Nie, nie mam pewności, że wtedy i gdybam po objawach. Właśnie wiem, ze sie przesunela o 3 dni prawdopodobnie, wiec jak mam kalendarzowy termin okresu na wczoraj to myślę, że dostane go we wtorek
A nie myślałaś żeby mierzyć temperaturę?:) Z wykresu na prawdę można wiele wyczytać i wtedy dużo gdybania odchodzi :)

reklama
Do góry