reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Bardziej chodziło mi o to, że dokładniej byś wiedziała ile jesteś dni po owu w celu ewentualnego testowania lub spodziewanej @, bo wiadomo że na nasienie to nie pomoże 😥
no jakoś nie myślałam nigdy o mierzeniu temperatury powiem Ci. Ja mam ogólnie bardzo regularne cykle co do dnia praktycznie, teraz jakieś zawirowanie po drożności tylko.
Ps. akutualizacja: Test negatywny.
To się nigdy nie uda.

no jakoś nie myślałam nigdy o mierzeniu temperatury powiem Ci. Ja mam ogólnie bardzo regularne cykle co do dnia praktycznie, teraz jakieś zawirowanie po drożności tylko.
Ps. akutualizacja: Test negatywny.
To się nigdy nie uda.
Boże ja się boję, że mi też się coś poprzesuwa przez te nerwy. Niby pierwszy cykl stymulowany, ale dupka biorę od 16 dnia cyklu jak zawsze i Zazuu pisała, że okres powinnam normalnie dostać po stymulacji, jak odstawie progesteron. Tylko, że ja ostatnio miałam tak, że okres już miałam 2 dni przed odstawieniem dupka i dzisiaj byłby ten dzień. A tu nic, tylko śluz. Nawet plamki nie mam. Poczekam jeszcze do wtorku, bo jutro odstawiam duphaston i mam nadzieję, że normalnie dostanę miesiączkę, bo jak jeszcze będę się męczyć z uregulowaniem cyklu to poziom mojego wkurwu osiągnie apogeum

a propos grupy krwi to mi przy doborze dawcy kazali ograniczyć się do tych z grup A+ i 0+ (ja mam A+)
A propos bezradności to my mierzymy się z heteronormatywnością na każdym kroku. Np okazuje się, że nawet poród za granicą nie da nam innego aktu urodzenia niż ten z fikcyjnym ojcem i wychowywaniem dziecka w poczuciu gorszości i narzuconym przez system kłamstwie.
Absolutnie nie porównuję sytuacji, bo to totalnie różne kwestie, więc nie krzyczcie.
Tylko łączę się w poczuciu bezradności i waleniem głową w mur. Przytulam mocno.

Boże ja się boję, że mi też się coś poprzesuwa przez te nerwy. Niby pierwszy cykl stymulowany, ale dupka biorę od 16 dnia cyklu jak zawsze i Zazuu pisała, że okres powinnam normalnie dostać po stymulacji, jak odstawie progesteron. Tylko, że ja ostatnio miałam tak, że okres już miałam 2 dni przed odstawieniem dupka i dzisiaj byłby ten dzień. A tu nic, tylko śluz. Nawet plamki nie mam. Poczekam jeszcze do wtorku, bo jutro odstawiam duphaston i mam nadzieję, że normalnie dostanę miesiączkę, bo jak jeszcze będę się męczyć z uregulowaniem cyklu to poziom mojego wkurwu osiągnie apogeum
Masz stymulowany cykl z względu na to ze wcześniej miałaś nieregularny @, lub owulacja nie działa tak jak powinna ?

Dziewczyny piszcie coś bo się nażarłam i się nudzę.
Otwieram nitkę na: 1 rzecz do jedzenia którą najbardziej kochacie i 1 której nienawidzcie.
Ja: kocham ziemniaki, nienawidzę rukoli.

reklama
Do góry